Benimbebegim Nurss34 ben demirhayat iki can sigortası yaptırdım gayet memnunum para ödemeden gir çık yapıyorum valla kafam rahat 🤭
Zeytin20 Nurss34 evet yıllardır sigortam var. Özel hastanede doktorum dışardan geldi 50 TL ödedim ilk doğumumda oda 1 refakatçi fazla kaldı yemek parasıydı 😂 bizim ki gebelik paketi değil genel kapsamlı heyşeyiyle sınırım yok. Özel muayenehaneye gidiyorum muayene ücreti 400 TL hiç bişey ödemiyorum. Tahliller rutin kontroller herşey dahil hatta bebeğim bile sigortalı doğacak.🌸
Stansel Benimbebegim Benimde aynı poliçem var. İlgilenenler için, hamile iken de yaptırılabiliyor Rutin kontroller, şeker yükleme vs. Karşılıyor sadece detaylı ultrasonu karşılamıyor. Bir de spinal sezaryeni karşılamıyor, SGK karşılamadığı için.
Benimbebegim Nurss34 8 muayne hakkım vardı 8 de kontrol paketleri var araştırabilirsiniz aslında benim bütün tahlillerimi karşıladı yaptırmadan öncekileri saymıyorum tam kan testleri falan ilk haftalarda henüz sigortam yoktu çünkü ikili tarama şeker yüklemesi vs karşıladı hep
Zeytin20 Nurss34 genel sağlık sigortası hem ayakta hem yatarak paketi alacaksınız. Hamileyseniz ve sonra yatırırsanız karşılamaz. Hamilelik bekleme sürelide. Öncesinde yaptırmış olmanız gerekiyordu.
Zeytin20 Lila_- kişinin yaşına hastalığına göre değişir. Benim yıllardır olduğu için indirimli oluyor. Sizin TC üzerinden bakılacak. Biz aile paketi olarak yaptırıyoruz. Zaten kendim 10 yol sigortacılık yaptım. Genel sağlık sigortası hem ayakta hem yatarak paketi almanız gerekiyor. Hamileyseniz karşılamaz. Hamilelik bekleme sürelidir. Öncesinde yaptırmanız gerekiyordu.
Zeytin20 Nurss34 hayır yok. Örneğin içinde doğum teminatı 11.000 TL. Zaten fazla fazla yetiyor. İçinde ki klozları yükseltebilirsiniz. 11 yetmez 15 olsun deyip üst pakete geçebilirsiniz. Benim 400 muayene riskli gebeliğim var 20 kez gitsem 4000 yapar zaten 15 güne bir gidince biri muayene biri kontrol sayılıyor. 7 binde doğuma kalır gibi.
hilal20gcm Zeytin20 siz sigortanızı hamileyken mi yaptırdınız bende yaptırmak istiyorum çocuk en az ayda 1 kontrole gidecek karşılar diye ama hamileyken yapılıyorsa ve Doğum ücretsiz oluyorsa Doğum öncesi yaptırayım sigortayı
Zeytin20 Nazendehanim evet yaptıramazsınız. Ama yukarıda bi arkadaş yazmış Demir sigortanın hamilelik paketi var. Bekli bir muayene ve doğum ücreti var paket halinde satın alabiliyorsunuz anlaşmalı hastane ile diye biliyorum. Yanlış bilgilendirme yapmayım yine de tam içeriğini bilmiyorum 🤗
Zeytin20 hilal20gcm hayır benim yıllardır var bakardım ilk yaptırdığımda. Evlendim aile paketi aldık eşimle. Şimdi oğlumda dahil. Evet doğumunuzu karşılamaz ama doğacak bebeğinizi doğunca dahil edersiniz onu karşılar. Şuan bizim allianzda 🌸