Mustafayigitinanesii korkmayın ben yeni karantinadan çıktım cumartesi . Bol su için 5 litre falan sürekli yani benimde öyleydi ağrı grip gibi . Dua edin . Morel yüksek turun . C ve d vitamini alın ben yatmadan önce d vit 9 damla aldım sağlık ocağındaki doktor dedi 100g coraspin kullandım günlük onuda arayan sağlık ekibi reçete etti . Onun dışında çok ağrım olursa parol icebilirsin . Ama ben sabahları yumurta bal tereyağı yedim meyve suyu tükettim sonra limon karabiber zencefil bal ılık su yaptım içtim. Sonra akşam yegi kemik suyu yada et suyu bir bardak şeklinde tükettim sarımsaklı yada sade yoğurt kefir muhakkak yedim ve bir bardak suya bir tatlı kaşığı sirke koyup içtim . Biber kırmızı yemeğe çalıştım taze acı olmayan c vitamini deposu . Gece yatarken ise tereyağı pekmez karışımı yaptım yedim su gece bile 1 litre içtim terledim ve hep değiştim üzerimi . Daha sonra temiz hava almaya hep çalıştım . Ayrıca meyve tükettim şeftali özellikle . Bide cam kozalak surubu aldım netten hemen geldi PTT kargo tercih etmeyin ama ondanda bir tatli kaşığı yedim. Çok şükür c tesi bitti karantinam delta idim . 14. Gün test vermiştim hatta pozitif idim hala . 20 e tamamladım