damlaikan Kızlar bugün bi yazı okudum internetten kafam karıştı bebekler işte bizim yatış pozisyonumuza göre hangisini sevdiyse mutlu olur daha çok hareket edermiş halk arasında genellikle rahatsız olduğu için hareket eder diye biliniyor çünkü bide ben hep sağıma yatınca daha çok haraket ediyor sola yatınca kan akışı bilmem ne gidiyor diyorlar ama hissetmiyorum hareketleirni sizce hangisi ?
PasaninAnnesi damlaikan benim iki taraftada cok hareket ediyo 😊 ne kadar hareketliyse o kadar iyidir diye biliyorum bende
inci_f Ben cocuk mutluysa cok hareket eder diye biliyorum ama uzun sure ac kalirsam da hateketli oluyo benimki :/ genelde otururken arkama yaslandiysam falan yani ben rahatsam daha kipir kipir oluyo... yatarken de sola dogru yatiyorum ama omzum falan agriyo bazen arada saga da dönüyorum mecburen :/
Gudigudi Her bebek farkli olur diyor ama doktorlar. Bence genellenmemeli. Ben acken hic oynamiyor. Tokken oynamaya basliyor. Bir de gece 9dan sonra daha cok hareket ediyor gece saatleri. Nstde hareket etmediginde hemsire gelip karnimi salliyor beni yari oturur pozisyona getiriyor biraz rahatsiz edelim de hareket etsin diyor. Ediyor da gercekten.
eminergunn ayyy genelde yemek sonrası sırt üstü yaslanınca hareketli aslında gün içinde de hep hareketli bizim kız geceleride suan da fıkır fıkır 🤣🤣 kalkıp bişiler yedim