baby74 Bugün eşimden istendi ben götürdüm istedim vermesini 2.5 aydır evliyiz 5 gün yasak salı verecek testi hemen ne zaman çıkar ? Sizin nasıldı eşinizin testleri bilgi verir misiniz hiç bilgim yok inşallah güzel sonuç olur 🙏🏻
Bilinmiyorcpg baby74 bir bilgim yok üstte kalsın diye yazıyorum ama 2.5 ay çok kısa bir süre değil mi?
Orsta baby74 benim esim yanlis hafirlamiosam ya sabah vermis ogleden sonra sonucu almisti, yada bi gun sonra sonucu almisti, yani uzun surmemisti sonuclarin cikmasi. Somuclarini hatirlamiyorum ama bi problem yoktu doktor oyle demisti.
cnn34 baby74 canım bizde ğazartesi vericez biz 2.5 yıllık evliyiz neden bu kadar acele ettiniz😇 biraz evliliğinizin keyfini çıkarsanız zaten kafaya takmayınca istesenizde olmuyo stres yapma 💜
baby74 Bilinmiyorcpg doktor aksine gelmenin doğru olduğunu söyledi bencede erken değil çünkü genetik durum olabilir
baby74 cnn34 genlerden gelirse sıkıntı olursa diye erkenden gittim.. bebek düşüncesi bence benim kararım 🤣 zaten doktorda erken gelmemin doğru olduğunu söyledi
baby74 Mimhb ben bebek düşünüyoruz diyince test verdi zaten doktor çok iyi doktor ve erken gitmemin doğru olduğunu söyledi
cnn34 baby74 valla o doktor ne iyiymiş😀 ben 8 aydır olmuyo dedim normal 12 ay dolmadan bakmıyoruz dedi bana
baby74 cnn34 eşimin böbrek taşını da bilen o doktordu.. alanında sağolsun çok çok iyi.. hemen baktı ilgilendi salıya testi vereceğiz
Crnnn7 Erken falan değil bana göre ben evlendiğim ayın sonunda Rabbime çok şükür hiç uğraşmadan hamile kaldım ki bilerek ve isteyerek (10 senedir eşimle birlikteyiz 2 senesi nişanlı geçti anca evlenebildim o ayrı tabi)
baby74 cnn34 3 yada 5 gün dedi.. test haftada iki gün veriliyormuş.. salı ve cuma.. bizde zaten salı verirsek 5. Günü oluyor
cnn34 baby74 bizde pzt vericez 5 gün oluyo acaba grç mi diye düşünüyodumda artık yapmazlarsa tekrar gün alıcaz bakalım
baby74 cnn34 bize test kabını bu randevuda ilk randevumuzdu verdiler.. evde yapılıp 30 dk içinde labaratuvara gelecek denildi ve 3-5 gün yasak