AseLenaMom Kızlar merhaba 34+2′yim erken doğum riskim var tedavi görüyorum hastaneden taburcu oldum evde tedavi görüyorum ilaçlarla bekletiliyor . Fakat bende nefes darlığı yoğun sarı akıntı ve ishal başladı aşırı derecede bunu yaşayan var mı yazın lütfen ilaç yan etkisi mi ne bu 🥺🥺
Bebegim4 AseLenaMom kaçıncı haftadan beri erken doğum riski var acaba, çok geçmiş olsun ishal stresten olmuş olabilir sarı akıntı enfeksiyon olabilir yada normal akıntıdır
Esrujj AseLenaMom bende de nefes darlığı, kalp çarpıntısı, soğuk terleme, tansiyon düşmesi yaptı 1 hafta oldu biraz azaldı şikayetlerim şimdi de kabızlıkla uğraşıyorum. Bence ilaç yan etkisidir sizinkide ama doktorunuza bi danışın geçmiş olsun
AseLenaMom Bebegim4 Erken doğum riskimi öğrendiğimde 33+4 idi hiç böyle bir sıkıntım yoktu açıklığım var zaten 1 buçuk cm korkuyorum akıntı sarı iğrenç birşey
AseLenaMom Esrujj He evet bide soğuk soğuk terliyorum uyanıyorum sırılsıklam kalkıyorum yarın 1 hafta olacak ilacı kullanmaya başlayalı
Bebegim4 AseLenaMom benimde erken doğum riskim var , sarı akıntıyı doktorunuza bi danışın Allah’ın izni ile inşallah önemli değildir çok geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah
Esrujj AseLenaMom evet benim de aynı şekilde geceleri özellikle gerçekten çok kötü uyanıyorum. Gün içinde de ilaç çok etkiliyor umarım sağlıkla kavuşuruz🤗
Esrujj AseLenaMom 23 eylül diye konuşmuştuk normalde ama kanala girmiş bebek tutabildiğimiz kadar tutacağız dedi
AseLenaMom Esrujj Benimde kanalda şuanda 1 buçuk cm açılmam var hiç bir şekilde ayağa kalkmıyorum perşembe günü gideceğim kontrole 36′yı zor görürüz ama inşallah görürüz dedi
Esrujj AseLenaMom açılmama bakmadı benim sadece yatmamı söyledi sürekli yarın gidicem bakalım inşallah güzel haberlerle geliriz😌
Esrujj Tgckbr ilk gün inanılmaz baş ağrısı çektim ara ara hala giriyor. Kalp çarpıntısı çok çok fazla var 1 haftayı geçti kullanalı malesef hala devam ediyor nabzım boynumdan dışardan belli olacak kadardı şimdi daha az en azından🤭 içtikten biraz sonra ayran içebilirsin tansiyonunu dengeler 3güne alışır vücudun da