Comologgo Kizlarrrrr 21 haftaligim 10 kilo almışimmm çıldırcm o kdr da dikkat ediorm yediğime ictigime. Hep uzanmaktan uyumaktan oluyor bunlar ayy benim gibi olan olsun da kötü hissetmeyeyim yahu 🤭😁
Nesossssss Comologgo 20. Haftam 2 kilo aldım🙈 üzgünüm hakkıkı helal et eğer herhangi bir risk yoksa bol bol yürüyüş yapmak gerekiyor 👍 ben en az günde 3 defa köpeğimle yürüyüş yapıyorum. Normalde de çok zayıf değilim zaten 170 boyundayım 70 tim 72 kg oldum ki doktorum almasan da olurdu dedi🙈
Mltm88 Comologgo Bacım üzülme ya verilir kilo..Bende bu defa çok fazla aldım.35 haftalık olduk 26 kilo almışım 😏😏😏 Ödemim falanda çok fazla.
Fasulyeninannesi1 8 haftaligim bugun doktorum diyor ki cok yeme icme asiri kilo alma. Hocam dedim bu benim kendi siskolugum bebeden bagimsiz 😀
Mervewy1 37 hafta bitiyo 7 kilo aldım ama boyum kısa 53 kgle hamile kaldım 60 olmusum doktor boyuna göre başka alma dedi bilemedim
Melakya Comologgo cok fazla canım doktoruna danıs daha yolun yarısındasın bende 20 haftayım 3 kılo aldm
superrmomy Comologgo 38+3 de doğum yapmıştım 62 kilo ile hamile kaldım 90 kiloyla belki daha fazladır doguma gittim. Dogumdan bir hafta sonra 85 kiloydum 😄
Cilekliruyam Comologgo merak etme ben senin gibiyim canm şuan 27+6 haftalığız 12 kilo almışım 20 kilo almış olcam galiba doğuma kadar 😂😂😂 ()doktor kilo alımıma normal dedi bu arada bilgin olsun)
ruveyda98 Comologgo kızımda 53le hamile kalıp 83le doğurdum kızım 10 aylıkken 61 kiloda hamile kaldım şu an 20 haftalık hamileyim 2 kilo almışım🤣🤣 benden mutlusu yok
gldn065807 Comologgo 10 haftaligim daha yolun başı - 2.500 kilo vermişim sebebsiz yani zaten 58.6 kalmıştım eğer zayifsan daha çok kilo alıyormuş sun doktorum öyle söylemişti ben aksine veriyorum bakalım ben ilk oğlumda 16 kilo almıştım 40 haftada doğum yaptım
H_myra1 gldn065807 ilk başlarda ben 8 kilo vermiştim diger iki hamileliklerimde bunda 3 4 kilo verdim ama aldım şimdi 16. Haftadan sonra aldım 😢 7 kilo almışım nasıl başardım bilmiyorum 😅
1cocuk1bebekannesi Haftadayim . 9 kilo almışım 😁 kıyafetlerim olmadıkça sinir oluyorum sadece o kadar 😁