TuanaYldrm Miğde bulantısı adet olacak gibi ağrı sık tuvalet ihtiyacı halsizlik zaman zaman ishal yaşıyorum bunlar Doğum belirtisi olabilirmi
Sukran34 TuanaYldrm Ayni seyleri bnde yaşıyorum özellikle bnm kalcam çok ağrıyor dayanlmaz bisey gerçekten.😑
cennetinsusu TuanaYldrm Benim bildiğim kadarıyla doğum belirtisi canım. Mide bulantısı ishal ve adet olacak gibi ağrı hatta bir tık daha fazla olurmuş ağrısı
Umudumm Bende 38. Haftadayım mide bulantısı dışında bende de hepsi oluyo ama Doğum belirtileri olduğunu sanmıyorum çünkü geçiyor
Deletedmom47 Kizlar bende de karnima sanci giriyor ve birkac dakika semsert oluyor karnim sanciyla birlikte sonra geciyor. Kramp flan giriyor. Bunlarin sebebi erken dogum olabilir mi ? Doktorum cuma gunu
sinemyilmaz Deletedmom47 doğuma hazırlık kasılmaları canım onlar olması normal rahmin kendini doğuma hazırlıyor😊
AygUlusoy Ben ishal olmuştum doğum yaptığım günün sabahında. Ve adet sancısı gibi sancı çektim sadece adet sancısından biraz daha şiddetliydi. Ani bir ağrı girip sonra kayboluyordu. Sonra iki sancı arasındaki süre gittikçe kısaldı. Düzenli bir şekilde sancı girip kayboluyorsa ve aralıkları da azalıyorsa doğum sancısı oluyor. Ben daha öncesinde hiçbir ağrı sancı yaşamadım.