melekkizim_00 Kozlar en son 8 haftalık ilken kendi doktoruma gittim sıkıntı olmaz dedi gideceğin yer ise 1,5 saat dünde acile gittim bebeğim iyiymiş, su an 10 haftalığız, sıkıntı olur mu sizce yolculuk
Burcuuuu_67 melekkizim_00 10 haftalıkken 17 saat yolculuk yapmak zorunda kaldık. Doktorum her bir saatte dinledin ve molalarda yürüyüş yap demişti çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı bende🙏🏻 Senin ki 1,5 saat bence hiç sıkıntı olmayacaktır
Gizemmihra melekkizim_00 ben 11 haftamda 2 saat gittim 4 saat geri gelırken yolda geçirdim 12 haftamda uçağa bindim herhangi bir sorun olmadı kendi aracımla yolculuk yaptım arada mola verdım yürüdüm kan akışı için eğer riskli gebelık yoksa sorun olmaz bana da doktorum sorun olmaz dedi
winteriscoming melekkizim_00 her doktor kontrolüne 1.5 saat yol gidip geldim süre kısa sorun olmaz riskiniz de yokmuş
Fasulyeninannesi1 Ben de 8 haftaligim yarin mugla bursa yol yapacagiz 5 6 saat surecek. Ben severim oturmayi araba yolculugunu hic aklima gelmedi doktora sormak, kendim kullanmadigim zamanlarda koltugu iyice geri yaslayip ayaklarimi uzatiyorum daha rahat oluyor.
melekkizim_00 Fasulyeninannesi1 ben sordum 5 saate kadar sıkıntı görmüyorum dedi , ama 2 saate bir yürü inip dedi
canoldunbebegim Yolculukta ayakta gitmediğin sürece hiç sıkıntı olmaz canım ben çok gittim eşimin işi dolayısıyla 8-9 saat