70×110 yatak için kaçar cm çarşaf ne nevresim bakmalıyız acaba
nevresim
Zeyyyn tamam teşekkür ederim:)
Hafissee yani mantıken😄 yinede emin olmak istedim çokta büyük olmasın diye
eliftalay canim benimde besigim 70 110 bebek yorgani aldim 95 145 oliyo zaten standart nevresiminide 100 150 oluyo onlarin 😊
eliftalay valla ben hazır almadım bursa kumaş pazarına gittim ordan beğendim desenini kumasini falan adama dedik iki yastık bi nevresim bi yorgan 2 çarşaf olacak dedik adam 4 metre verdi terziye gittik oda kendi ölçüsüne göre dikti 70×120 bizimki oldu
denizinnannesi tamam çok teşekkür ederim😊
balbocegim27 aslında diktirmek daha güzel tabide uğraşmaya adam lazım:)
eliftalay uğraşacak bisey yokki inan ki kumaşı hazır aldiklarimiz dan daha güzel bursa kumaş pazarı gibi bi yer varsa cesitler de çok içine de sınıyor
- Düzenlendi
balbocegim27 benim anne yani besigim 50 ye 90 hic bulamiyorum buyuk aldim altina kiviririm diye o da cok pot kaldi yatak sungeri ztn ince dengesiz durdu yatak. Kumas pazarina gideyim bari. Peki bebek icin ayrica mi satiliyor kumaslar?
eliftalay bebek için bence hiç nevresim takımı almayın. Ben ilk kızımda yana yana nevresim seti aradım. Ancak süs diye kullandık.çünkü zaten bebeğe yorgan örtmüyorsunuZ. İlk 2-3 ay hep kundak yaptım, sonra da uyku tulumu ile uyuttum. 8-9 ay civarı benek yorganımı örteyim dedim ama onda da hem aklım kaldı hem de çocuk her döndüğünde haşır huşur yorgan sesinden uyandı. Kaldırdım bende. Şimdi 2,5 yaşında hala daha yorgan kullanmıyorum. Ya uyku tulumu ya da çok kalın olmayan battaniye ama açıyor hep üstünü. O yüZden en iyisi uyku tulumu. Zaten artık beşiğide kaldırıp büyük yatağa geçtiğimiz için bebek nevresimleri öyle paketli duruyor. Onun yerine güzel güzel çarşaflar alın bence.
Aysen3434 bebek icin sevimli kumaşlar var envai cesit
balbocegim27 kumas vardir da kalitesi bebege uyumlu mu onu soruyorum aslinda
Aysen3434 yumuşacık %100 pamuklular hazır olanlardan daha güzel ’di aldığım