Hilooo Hanımlar bebeğinizin ilk hareketini nezaman hissettiniz benim şuan 15 haftalık bian önce hissetmek istiyorum ve bu ilk bebeğin hareketini hissetme gerçekten anlaşılır derecedemi??
Yagmur00 Hilooo hayır canım boyle pıt pıt seyler oluyo oynuyor ama sen hissetmiyorsun canim daha cok erken camım
Nesossssss Hilooo benim de ilk hamileliğim 17. Haftada pıt pıt bişeyler oluyordu ama ben gaz sanıyordum 🙈 şimdi 20. Haftadayız maşallah çok net hissediyorum🥰
Kelebekmadam Hilooo ben şuan 19+2 18+3 de bi gurultu hissettim karnımda sonra kalp gibi attı şu an da maşallah kıpırdıyor habersiz olunca sıçrıyorum bazen şu an için tekme şeklinde değil ama net bir yerlere dokunduğu veya pozisyon değiştirdiği belli :)
Eda_6 Hilooo ben de 15 haftalığım 🥰 sabırsızlıkla hareketlerini hissetmeyi bekliyorum.❤️🙏🏻 Başka başlık altındaki yazılar da kimisi erken hissettiğini ifade etmiş. Kimisi 2.hamileliğinden dolayı erken hissettiğini yazmış 🙈 bakalım biz kaçıncı haftada hissedeceğiz.🥰
Hilooo Yagmur00 seyirme şeklinde oluyormuş sanırım birkaç kişiden öyle duymuştum insan bian önce hissetmek istiyor🥰
Hilooo Kelebekmadam 19-20 haftalarda hissedilmeye başlanıyormuş tabi kişiden kişiye değişir bizim daha vaktimiz var bekleyeceğiz bakalım🥰
Nesossssss Hilooo sizde yakında hissedersiniz 🥰 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Hilooo Eda_6 evet ikinci hamileliklerde daha erken olasılık hissetme oluyormuş 🥰 aynen öyle sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım🥰🙏🏻
mehmel54 Hilooo ilk 16 ağustos 20+5te hissetmiştim az bir şey donuyor gibiydi icimde sonra 24 ağustos 22+0da net bir şekilde hissettim tekmelerini gece yattıktan sonra hissetmiştim
mehmel54 Hilooo evet bende sizin zamanlarinizda ağlayarak dua ediyordum resmen biran önce hissedeyim diye ama göz açıp kapayıncaya kadar geçti şimdi de yerinde durmuyor 🙈
Buketylz944 Bende henüz hareket hissedemiyorum ya 18haftalık olduk ama herkes soruyor hareket hissettin mi diye 😂 sabırsızlıkla bekliyorum 🌸
Kelebekmadam Buketylz944 yakında hissedersiniz benim ilk gebelik olmasına rağmen 18 de hissettim çünkü 47 kiloyum 43 le hamile kaldım doktorum zayıf olduğum için artık hissedirsin dedi :)
Hayal_et07 Hilooo ben 16′da hissettim bebek olduğunu anlıyorsunuz göbeğin alt kısmında içimde bir şeyler kımıldıyor resmen sonra fazlalaşıyor ama geç hissedenler de oluyor. Bu annenin kilosuna ya da hareket ettiği halde anlamamasına göre değişiyormuş 😊 Sağlıcakla gelsin inşallah 😊
Buketylz944 Kelebekmadam çok zayıfmışsın bende 58 kiloyum, bağırsak hareketi mi bebek mi ayırt edemiyorum henüz ilk gebeliğim
mekutlu12 Seğirme gibi ya da pıt pıt şeklinde olduğunda emin olamıyodum bende bağırsaklarım mı diye düşünürdüm 17+2 de elim karımdayken tekmesini hissettim ondan sonra da her gün tekmeleri net hissetmeye başladım çok değişik bi hismis 🥰