Emralyaseminot Benim ikiz gebeligim olduğu için 2li tarama testimi ankara sehir yapacaklar bide ayrıntılı ultrasona gircem ama sevk yaptıkları için randevu almadan gitsem muayne yaparlarmi
Bebisininannesi1202 Emralyaseminot ikiz oldukları için direk perinatoloji bölümüne gitmelisiniz sabah 745gibi gidip kayıt actırın ilk sıra geliyor ikili tarama testini hemen yaparlar bende orda yaptırdım ikili taramamı
Emralyaseminot balbocegim27 sizdemi oraya gidiyorsunuz ?eşimde mek ediyo da onu sokarlar mi yanında ultrasonda
balbocegim27 Emralyaseminot evet bende oraya gidiyorum ama malesef ki erkekleri doktorların odasının olduğu koridora bile almiyorlar
balbocegim27 Emralyaseminot malesef almıyorlar güvenlikler zaten koridorlar da dolaşıp uyarıyor zaten
Mom54544 Emralyaseminot Bacım Bartın’da hastane mi yok o hengameye gircen vallaha rezillik çektim bugün ilk defa özelden sonra
Emralyaseminot Bebisininannesi1202 sadece kan alıyorlar demi bu benim ilk hamileliğim fazla bisey bilmiyom
Emralyaseminot AselMavi Ben acil olarak gitcem ama doktorum gitmişken ayrıntılı ultrasona da gir dedi
Bebisininannesi1202 Emralyaseminot önce doktor ense kalınlığına ve burun kemiğine bakıyor ultrasonla sonrasında kan alıyorlar 2hafta sonrada sonuclanıyor
Mom54544 Emralyaseminot Ben bugün ilk defa gittim nst de çok sıra bekledim ya bugünün yogunluguydu yada her zaman mı öyle bilmiyorum