Tuanam27 5.5 mm kalınlığı. Yumurtlama gördükten sonra dr gerekirse ilac verecegini söyledi. Suan folikul 16 mm. Sizce nar suyu icsem mi?
Hosgeldinbebek Tuanam27 şifa oldu mu bilmiyorum ama nisanda kimyasal gebelik yaşadım, doktorum rahim duvarın ince demişti kayınvalidem sağolsun gitti nar buldu 🙈 hergün yedim 1 tane, sonraki ay gittiğimde baska bi dr, kalınlık normal demişti
Tuanam27 Hosgeldinbebek tesekkur ederim. Mevsimden dolayi ben de organik nar suyu aldim ins ise yarar
Tuanam27 Tgcbbrdmr doktor yumurtlama görmeden vermek istemedi bi ilac. Suan cuma gunu 16 mm olmustu. Haftaya catlar ondan sonra ilac baslariz yukselmezse demisti. Sanki hemen ilac kullanimiyla toparlayacak gibi konustu ama siz kac ay kullanmissiniz.
Tuanam27 Tgcbbrdmr sizde rahim duvari inceliginin bir belirtisi varmiydi gebe kalmak istemeden once de? Benim hic reglim az olmaz mesela. Doktor da yumurtlamaya yakin ostrojen besler yukselir daha 5 6 günün var normal diyor ama yine de epey taktim. Çünkü gecen aylarda erken dönem bir düşük yasadim. Icten ice rahim duvarim ince oldugu icin oldugunu düşünüyorum.
Tuanam27 Tgcbbrdmr yumurtlamaya 5 6 gün kala 5.5 mm. Dr kalinlasabilir dedi. Yarin kontrolum var. Yani bir teshis koymadi cok onemsemedi.
Tuanam27 Bu başlığı okuyup bu dertten muzdarip olna varsa nar suyu icin ictirin. 3 gunde 5.5 mm den 9 a cikmis☺
Dost12 Tuanam27 canim kac sene olmus bunu yazali simdi ayni durum bende var rahim duvari 6dedi Doktor Transfer icin iyi degil dedi bugün nar suyuna basligcam bakalim 🥺dua edin bana🌹
Dost12 Lavinyam06 merhabalar yok canim o ara lar bulamamistim nari ama prp yaptirmistim o ise yaramisti