Buyuyoruzannecim1 Benim gibi cok catlayn varmi karnindan baktikca moralim bozuluyor bide dogumdan sonra sarkacak olan gobegim daha cok moralimi bozuyor resmen curuge cikiyorum 😂
metehaninannesiii Buyuyoruzannecim1 hicbir yerim catlamadi da sol kalim catladi ben böyle sinir gicik bir sey görmedim bende 37+4 haftaligim
Haticecakirr Buyuyoruzannecim1 ay benim de hiç çatlağım yoktu 35. Haftadan sonra bir anda çatladı benimde moralim bozuluyor 🤣
Sancarefeem Buyuyoruzannecim1 ilk gebeliğimde 20 kilo aldım ve çatladım baya heryerim ama kilo verdikçe daha da çatladım 1 haftada 10 kilom bianda gitti çünkü valla o kadar şey kullandım ki kıyafetlerimin çoğunu attım yağdan kremden mafolmuşlardı ama nafile çatladım
Ays0 Buyuyoruzannecim1 koskocaman ben göbeğim vardı ve kimseye ikiz olmadığına inandıramıyordum. 37de doğurdum şuan kızım 27 günlük ve harita gibi vücudumla yuvarlanıp gidiyoruz 😂
Rojda_21 Ben de catladim valla baktım yağ Sürmeme rağmen oluyur ben de çok üstüne düşmedim başta ben de çok üzüldüm ama sonra gözüme çok da batması herkes rengi açılacak çok az görünür olacak dedi onla avundum şu an 35+0 haftalık
Buyuyoruzannecim1 Rojda_21 tek tesellim catlaklarin beyaza donusucek olmasi bende yaglandim ama fayda etmedi genetik malesef
Buyuyoruzannecim1 Haticecakirr 28 den sonra bi anda cok fazlaa o haftaya kadar catlamasam catlamam zannederdim heralde
Reyhanselim Benim şuan çatlağım yok ama doğumdan sonra çıkar mı bilmiyorum ilk bebekte çatlak olmamıştı buda pazartesi doğacak inşallah olmaz
Emn334 Yapı meselesi aslında yaa ne kullanırsan kullan catliyo bazen tabi rengi aciliyo ama yapcak hiç birşey yok maalesef harita olarak kaliyo
edasahbazsahin Yapı gereği sanırım annem ve ablamda hiç olmadı çatlak ben onlardan daha esmer tenliyim 32 haftadayız yağlıyorum her gün hiç çatlak olmadı ama inanılmaz gerginleşti. Buradan sonra çatlar gibi geliyor 😂😢
Ahsenn11 Buyuyoruzannecim1 patlamak üzereyim göğüs altına kadar catladim ve göbeğim gerginlikten açıyor etim acıyor resmen… 38 inci haftadayim 😣😣
Minnakannesiii Buyuyoruzannecim1 ahh ne çok dert etmiştim ilk çatlağımı gördüğümde tam olarak bende sizin gibi haritaya dönmüştüm ama o kadar pişmanım ki bebeğime bu stresi yaşattığım için . Şimdi 2 . Gebeliğim hiç dert etmiyorum bebeğimden bana kalan izler diye düşünüyorum sarkmalara gelincede spor yapar düzeltirsiniz🙏🏻☺️ Sağlıkla alın kucağınıza bebişinizi