Deletedmom_5 Kız bebeklerin kulağı ne zaman delinir arkadasım 3 aylıkken kızının kulağını deldirdi ama 3 ay cok erken degilmi 7-8 aylık olunca deldirmeyi düşünüyoruM internettede 4 yaşından sonra diyor bilemedimki🤔
Azramm33 Deletedmom_5 benim kızım 5 yasına girecek kendi istediği için deldim. Bırakın ilerde kendi isteğiyle deldirin 3 ay ne 8 ay ne .
Sancarefeem Deletedmom_5 ben deldirmedim 2 yaşında ne zaman kendi ister öyle çünkü önce ben gittim deldirmeye kızım acısına dayanır mı diye hayır asla çok acıyor deldirirken az bi acı ama sonrası çok kötü zaten 1 yaş üstü delim yapıyorlar daha 1 hafta oldu ben deldirip soralı
ratatosk Deletedmom_5 deldirmeyi düşünmüyorum sevmiyorum bebekte küpe ilerde kendi isterse deldiririz
balbocegim27 Deletedmom_5 kızım olsaydı kendi isteği ile deldirmesini isterdim annemin deldirdigi günü hala unutmuyorum cunku😄
Deletedmom_5 Azramm33 6 aydan sonra deliniyor diye biliyorum bizlerinde bebekken annem 6 aylikken deldirmiş
Durunas balbocegim27 😂😂😂Sarımsak ve iğne ipliğin gözü yaşlı allahım neler çekmiştim delinen kulağa bide ıp takarlardi🤣🤣🤣
Deletedmom_5 balbocegim27 O yüzden zaten bebekken bilmeden yapılsın istiyorum anlayınca hiç yaptirmaz😐
bitanembugram Deletedmom_5 Annem beni doğurmuş 3 gün hastane de kalmış çıkarken hemşire delelim mi diye sormuş kabul etmiş 30 senedir hep açık hiç kapanmadı diğer kardeşlerim sonra deldirdi hep kapandı 3 4 kere deldirdiler erken delince kapanma olmuyor mu anlayamadım ama ben hiç kıyamam biraz büyüsün bence kendisi isterse size söyler ya da siz sorarsınız
balbocegim27 Durunas benimkine ip takmamışlar di ama susmam için tekerlek gibi oyuncak almışlar di uzun elimde surmeli
nartanemm Benim kızımda 23 aylık deldırmek istedik ama öğün çok huysuzlandı uyusturucu sprey bile siktirmadi artık kendi istediği zamana bıraktık ya aklı ermeden delinecek yada kendi istediği zaman
ikimelekannesii22 Deletedmom_5 küçücük bebeğin kulağının deldirmesinden ben hoslanmıyorum kucucuk bebek ne anlasın ki küpe takmaktan ? Büyüdükten sonra kendide isterse deldirilir.
nartanemm Deletedmom_5 bir yaş daha uygun kışın pandemiden dolayı yasaktı o zaman daha çabuk alışırdı ama olmadi nasip bende çok istedim kendide tarif ediyordu kulu istiyorum diye ama gidince korktu sizinde umarım sıkıntısız rahat geçer
balbocegim27 Deletedmom_5 büyüyünce arkadaşlarının kulağında falan görünce ister sende anlatırsın nasıl olduğunu eğer yine isterse yaptirirsin küçükten yapılınca kulaklar zamanla gelistigi için delikler aynı olmuyo diye okumustum
Dbe24 Deletedmom_5 ben 3 aylık olunca deldiricem annem benimkini 3 aylıkken deldirmiş zaten artık uyuşturucu sprey sıkıyorlar bebeklerde daha tam acıyı anlamıyorlar