Evet bugün teşrif ettik etmeseydik dedim keşke. 😂 Sabah 10.40 da randevu vardı 11 i geçe beni aldı doktor ha bu arada Fatma Salih ti doktorum ve çok iyiydi canım kızım diyerek yaklaştı ve güzel iilgilendi sorularıma karşılık buldum hatta sordum Fatma hnm siz misiniz diye çünkü hiç doktor tipi yoktu 😂 neyse bana demesin mi kan idrar nst git diye tamam dedim herşeyden habersizce gittim 6 tüp kan idrar verdim nst yerini buldum bide baktım yığılmış herkes eyvah dedim bu sıra ne zaman gelecek 2 yi geçiyordu nst için ikinci odaya girdiğimde 😐 çıktım bide doktorun önünde bekledim sonuç için bı ton çıkan sonuç bi idrar daha ver nst güzel haftaya tekra kontrol dedim neden bı idrar daha ve neden haftaya bu eziyet tekrar güldü enfeksiyon a rastladık biraz o yüzden ve bundan sonra haftalık geleceksin dedi 🤪 eve geldiğimizde saat 4 buçuk falan di kendimi duşa ordan yatağa zor attım sanki harpten çıkmış gibiyim he yerim agriyo olan eşime oldu adam sabah işten gelip götürmüştü arabada rezil uyku uyudu resmen haftaya oraya değil yakınındaki acilde bebeği kontrol ettirip 15 günde bı giderim şehire bu eziyeti çekmek istemiyorum bidaha 😢