Yarendurmazz Busra66M ne gibi bir zararı olabilir ki tamam saç boyası zararlı ojeyi de fazla önermiyorlar ama makyaj sonuçta en fazla senin cildine zarar verir verirse canım ☺️
Minicikkiz Busra66M Canım valla ne yalan soyliyim . Bi yerlere giderken makyaj yapıyorum. Ama eve gelince hemen temizlerim. Yine içinde supen varsa doktorunada sor. Oje daha kötü diyolar. Ama haftada bir yapiyorum kendimi iyi hissetmek için 🤦🥰
Busra66M gamzosgamzos bende makyajı seviyorum arada yapıyorum ne yalan söyleyim kendimi iyi hissetmek için korkuyorum da acaba bebeğe zararı olur mu diye hep tereddüt ettim kandan geçmez sanırım o zaman sorun olmadı değil mi sizde ilk gebelikte
Busra66M gamzosgamzos Teşekkür ederim peki karın bölgesinde çıkan tüyleri hafif bir şekilde ılık ağda ile almak zarar veriyor mu acaba
Durununannesi46 Hamileliğimi öğrendiğimden beri ruj bile sürmedim. Vücut nemlendiricilerimi sürmeye bile korkuyorum.
Busra66M Durununannesi46 ne güzel canım bende yapmak istemiyorum ama dışarı çıkınca bi yapıyorum kendime engel olamıyorum 😅
Birgul Dygrd Merhaba Annemiz, Forumumuzda, bahsi geçen marka vb. katalog markaları hakkında post açılmasına izin veremiyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu Forumlar💐