ilkgozagrimhavinim Ayssunn lökosit 7,enfeksiypn var ama çok değil canım. Benimde dün 22 çıktı. Epey yüksek benimki. Bende 30 haftalık hamileyim kontrolüm haftaya. Baya korktum.
Ayssunn Zeyyyn ciddi misin ya ben anlamadığım için bilmiyorum. Doktorum tahlil istemişti yaptırdım ama randevum 14ünde daha :()
Zeyyyn Ayssunn enfeksiyon kaynaklı olabilir kan böbreklerde filan ağrı varsa kum yada taşta olabiliyor bolsu için doktoruza söyleyin olmadı haftaya tekrarlarsınız tahlili
Pirayeada Ayssunn benim kan 15 di senin yine iyi cnm 9 bol bol su iç ben antibjyotikle atlattım lökosit bende 3 du çok fazlaydı doktora yine de gösterin ben çok çektiğim için enfeksiyondan
Pirayeada Busesue benim yüksekti binlik antibiyotik verdi doktor size tek kullanımlık nasıl verdi onu bana hafif enfeksiyon ’da veriyordu
Roosendaal Ayssunn bende de surekli enfeksiyon cikiyor ama yusek degil ve kanimda cikmiyor cok sukur. Kanda cikmasi sorun olabilir bence 14e kadar beklemeyin derim.
Roosendaal Ayssunn sadece idrar tahlili verdiysen kaninda olup olmadigi gorunmez. Ama yorumlarda kan felan demisler ona dayanarak demistim.