kushanim Sevincozorhan evet biliyorum o doktoru aynı zamanda hastanenin nöbetçi kadın doğumlarından maşallah bende 18 haftalık oldum 😊
Sevincozorhan kushanim yaa ne güzel allaj sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cinsiyeti bellimi benim kız :)
Elif3434 Sevincozorhan ben de gelin geldim buraya. Eşimin ailesi anne babası doğma büyüme buralı ama ben pek sevemedim 🤣
Sevincozorhan Elif3434 ay hiç sorma bende hiç sevemedim benim eşim fatihte oturuyordu teyzesi anneannesi gopta oturuyor ama hiç sevmiyorum burayı üsküdardan gelin geldim ben üsküdardan sonra burası bana biraz tuhaf geldi 😂
Elif3434 Sevincozorhan ben de ailem bakırköy sonra beylikduzu bekarken sadece 3 sene beylikduzunde kaldım sonra buraya gelince ne bileyim 🤣
Zeynokemom Sanki en sevdiğim post bu oldu 🤣🤣bende yeşilpınarda büyüdüm evlendim Küçükköy beşyüzevler tarafında oturuyorum bana yakın hamişler varmış 😍💐
Zeynokemom Gecegunesi çok merak ettim ismini Arap kızı kesin siirtlisin 🤣mahallemizde oturduğuna göre tahminim bizdensin
Sevincozorhan Elif3434 çok haklısın benim 1 sene olucak evleneli ama hala çok alıştığım söylenemez buralara :)