Kivircikk Kivircikk 20 haftamda doktor kız ola bilir demişti göstermemişti kendini ama ben gene de erkek hisediyordum ve doğru da çıktı 🤣
Gulserenn21 Banada dua edin inşallah rabbim gonlumdekini bana nasip eder ve imde bir oğluşum olurr☺️🙏
Gulserenn21 Kivircikk banada dua edersin en içten dileklerinizle rabim banada hayırlı sağlıklı bir erkek bebiş nasip etsinn bir prensesim var birde prensim olsunn☺️🙏🙏🙏🙏
offlineanne Gulserenn21 ben hep erkek hissettim ama hakkımızda ne hayırlısıyla o olsun diyodum doktora gidince erkek dedi😊
Aselinkooo Gulserenn21 ilkinde kız istiyorduk diyemi bilmiyorum hep, kız diye dillendirdik hissettik öyleydi. Bunda da erkek diye hayal ettik, dillendirdik hakkımızda hayırlısı Rabbim iki meyveden d3 tattırsın inşallah 🥰
Derya2867 Gulserenn21 ben de başta hep erkek hissettim ama 12 haftalıktan itibaren hep Koza benziyor dediler hala daha netleşmedi ama kendimi kıza odakladım kızım oluyor bence 😂
Dunyabebek Gulserenn21 bende hep erkek hissettim ruyamda 2 defa erkek doğurduğumu gordum ancak kızmış . Sağlıklı olsun yeter ❤️
Acemianne12 Gulserenn21 ben hep erkek hissettim 6. Ayına kadar kız dediler ondan sonra erkek olduğunu öğrendik
melissannesi Gulserenn21 yalnız değilsin bende aynı durumdayım kızım var. bundada hep net olmayan cvplar aldm yok benziyor yok şöyle detaylıda öğrendim net kızmış💕🤲🏻 karnım erken belirginleşti e kızın olunca erkek baskısı oluyo cevreden vs bende hep oğlum olacak kafasınadaydım☺️ sanırım cevre etkisi ama sorarsan ilk günden beri erkek hissediyorum 😜
Acemianne12 Gulserenn21 evet o öğrendiğim günü hala unutamıyorum bi şok yaşadık hep bi oğlum olsun istiyordum nasip oldu çok şükür
Gulserenn21 Acemianne12 ayn cnm ya rabbim o mucizeyi banada nasip eder inşallah bende hep bı oğlum olsun istiyorum doktolar kız dedi ama benim yinede bir umud erkek tır diyorum
Gulserenn21 Acemianne12 peki doktora sormadinmi neden önce kız dediler sonra erkek çıktı bebeğin pipisimi küçüktü göremedi doktorlar🙏😄😄