Zehrayenianne Bebeğim için hangi çamaşır deterjanını kullanayım önerisi olan var mı uygun fiyatlı olursa çok iyi olur ☺️
Afracim Zehrayenianne siveno aldım fiyatı en uygun doğal bebek deterjanı daha kullanmadım. Ama kullanan herkes çok memnun
Remziye_2121 Zehrayenianne ben dalin kullanıyorum set aldım bebegimin cildini de tahriş etmiyor memnunum
Sogancik Afracim canım nerden aldın. Etrafımda bulamadık . Trendyolda satışı var da paketleme sorunu oluyormuş dökülme gibi. Kararsız kaldım.
Afracim Sogancik ben trendyoldan aldım o kadar güzel paketlenmişti ki eşim zor açtı hatta nasıl paketlemişler bunu diye şaşırdık baya bi yeşil reyon satıcı almak istersen eğer ben memnun kaldım son kullanma tarihide 2024
Afracim Gokcecelik bende onun leke çıkarıcısını almayı düşünüyorum güzel çıkartıyor diyorlar siz memnun musunuz ?
Birumuteses29 Bende siveno aldım trednyolda indirimli satıcıyada msj attım düzgün yollayın diye inşallah dökülmeden gelir fiyatı uygun vaya
Sinem12345 Zehrayenianne Dalan roxy var canım 10 TL veya kusur ucuz bisey o yeter sana . Bende ondan aldım cok güzel diyorlar Dalan eski bi marka olduğu için eskilerde hile yoktur iyisidir güzeldir yani gönül rahatlığıyla alabilirsin ☺️ Kokuluymuş bide morunu al alırsan
Eylul2021 Zehrayenianne e bebekten baby me granul kullandım bende çok guzel hemde uygun makinede toz kalıntısı da bırakmıyor