bebegimin-kokusu21 Öğleden beri 5 dk da bir gelen sancı ve kasilmalarim var nst ye girdim şimdi bakabilir misiniz anlayanlar? https://resimyukle.link/i/4fjhVN
icedearth bebegimin-kokusu21 düzenli sancılarınız var ama doğuracak kadar değil. Sanırım böyle olunca doğum bikaç günde de olabilir bikaç haftada da
Alyaesmaa bebegimin-kokusu21 Düzenli sancıların var 50 ye çıkmış en fazla. Eğer sancı azalırsa eve yollar çoğalırsa yatışını yaparlar bende aynı haftadayım 37+5 bekliyorum🥰
Sunay10 bebegimin-kokusu21 doğum yakın bende şimdi geldim benimde 80/90 ile gitti geldi sancı bir iki güne gelir dedi
Almi4134 bebegimin-kokusu21 ara ara sancılarını cikmis dalgalanma halinde 60a kadsr vurmuş 60 normal demisti doktorum 100den sonra tehlikeliymis kaçıncı haftadasiniz bilmiyorum ama son haftalarda normal
bebegimin-kokusu21 Bu arada 37 hafta 5 günlüğüm ama oğlum 2 hafta önden gidiyor insaallah doğum belirtisidir lütfen çok dua eder misiniz?
bebegimin-kokusu21 Almi4134 çok teşekkür ederim 37+5 gunluguz ama 2 hafta önden gidiyor korkudan ziyade doğum sancilari olsun istiyorum o sebeple🥰🥰
Almi4134 bebegimin-kokusu21 anladim canim merak etmeyin hafiften vuruyor umarım güzel bir dogunuz olur :) bizim sezaryen gibi görünüyor ne yazık ki :(
bebegimin-kokusu21 Almi4134 çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Umarım sizin için de çok çok güzel iyi ki diyeceginiz bir doğum olur🥰 Kac haftaliksiniz bu arada?
bebegimin-kokusu21 icedearth inşaallah ilki olur yani birkaç günde hayırlı bir şekilde. Cok teşekkür ederim🥰
bebegimin-kokusu21 Alyaesmaa Hadi hayırlısı inşaallah yaa son günler hiç geçmiyor gibi siz de var mi sancı, nişan belirti 🥰
Alyaesmaa bebegimin-kokusu21 35haftamda sancım vardı hastanede 1gün yattım nst 93e çıkmıştı🤭 Doktorum çok erken dedi ciğer geliştirici vurdular sancım azaldı durdu eve yolladılar 2 cm açıklığım varmış ama çatım dar olduğu için bebek 3haftadır gelmiyor😂 Evdeyim açılma olsun diye uğraşıyorum
bebegimin-kokusu21 Almi4134 Maşaallah🐣 Inşaallah normal doğum şeklini alır en kısa zamanda gönlünüzce olur hersey😊
bebegimin-kokusu21 Alyaesmaa Hayırlısı olsun inşallah ama değişik olmuş hı tutmuyor miniklerin ne yapacağı, belli olmuyor 😁🥰 Hayirla gelir inşaallah