Sulee_ Kapı süslerinizi hangi siteden sipariş ettiniz ledli bulut olanlar çok hoşuma gidiyor doguma az kaldi karar verip siparis ettirmek istiyorum sizler nasıl yaptırdınız
Medilifegun Sulee_ sd.tasarimlari diye bir instagram sayfasından yaptırdım bulut şeklinde ve ledli olarak
Eliffgngr Sulee_ aslifloraldan alma da nerden alırsan al 😅 çok bekletiyor parayı alıyor ama kargoya vermiyor sonra kargoya veriyor ama eksik geliyor.
Bebegim_ve_ben1 Malzemelerini alıp eşimle birlikte yaptık canim biz, dedigin gibi bulut ledli pano çokta güzel oldu hem bize de anı oldu
Almi4134 Bebegim_ve_ben1 malzemeleri nereden aldınız benim de ayni sizin dediğiniz gibi bir planım var da
pamukkizimm Sulee_ instagram Soner süs bebekten aldım çok memnun kaldım ledli değil ama ben böyle tercih ettim 😊https://resimyukle.io/r/5mZSVusRBY
birmavihikayesi Sulee_ partiburada diye bir site var Instagram’da Oradan aldım aşırı güzel ve kaliteli geldi
Sulee_ birmavihikayesi Simdi baktım aşırı güzel sizde fotoğraf paylaşabilirmisiniz sipariş veren birinden görmek daha güven verir birde kaça yapıyorlar kaç güne geliyor
birmavihikayesi Sulee_ 1 ayda geliyor resim paylaşmayı bilmiyorum ama gönderilerinde Göktuğ yazıyor filli bulutlu o benim