metehaninannesiii Sumergun yumusatici kullanmıyorum her ne kadar bebek yumusatici olsa da doktorlarda önermiyor.Deterjan olarak da duru granüllü beyaz toz sabun aldım evde de beyaz çamaşırlara kullnıyorum gayet memnunum kokusu da cok guzel baya memnunum
KbrAtbs Sumergun Ben dalin granül sabun ile dalin yumuşatıcı kullanıyorum ama üzerinde deterjan kalmasın diye yıkama bitince ekstradan durulatıyorum
Szeys Sumergun Duru granül kullanıyorum hep. Bu sefer roxy aldım ikisinden de memnunum içerikleri ikisinin de güvenilir👍 ama yumuşatıcı kullanmak pek iyi değil diye biliyorum.
Dbe24 KbrAtbs nasıl kullanıyorsunuz acaba bende bundan kullanıyorum ama deterjan gözünde toplanıp kaldı bugün sıcak suda eritip koyayım dedim oda tam erimedi nasıl yapcam bilemedim
Sumergun Koku konusunda emin olamadığım için yumuşatıcı olarak sordum güzel koksunlar istiyorum artık çamaşır işine başlayacağım ama emin olamadım fikir alayım dedim
Denizyildizii Sumergun güzel kokunun bebeğe bi faydasi yok zararı var. Onlarin kendi kokulari zaten çok güzel ☺️ ekstra birşeye gerek yok bence
Zeytin20 Sumergun yumuşatıcı kullanmıyorum. Minoris organik sıvı deterjan,green clean baby organik sıvı ve duru granül sabun. En sağlıklısı sıvı deterjan ile çift durulama. Oğlum egzamalı doğmuştu. ☺️
Aysen3434 Zeytin20 cift durulamayi nasil yapiyorsunuz ? Bende cift durulama yapmak istiyorum, makina bitince tekrar durulamaya getiriyorum degil mi? Camasirlari cikarmadan
Taze_gebe Sumergun yumuşatıcı dont ❌ deterjan da bitkisel içerikli parfümsüz kimyasal içermeyen temiz içerikli markalardan tercih edin incia, siveno, greenclan vs ( bunlar kimyasal içermediğinden leke vs çok çıkarmaz ama önceliğimiz sağlık tabi☺️)
Haticecakirr Sumergun Sumergun dalin granül kullanıyorum yumuşatıcı kullanmıyorum önerilmiyor da zaten
Dbe24 Haticecakirr bendr ondan kullanıyorum ama deterjan gözünde toplanıp kaldı bugün sıcak suda eritip koyayım dedim oda tam erimedi nasıl yapcam bilemedim
piremsesce Sumergun yumuşatıcı kendimde tercih etmiyorum durulandığını düşünmüyorum o yüzden bebeğimin vücuduna de değsin istemiyorum ☺️ sabun tozu kullanıyorum :)
Aysen3434 Denizyildizii kokuyorsa kimyasal vardir demek zaten.. ozellikle kokusuz aradim ve minoris de karar kildim
Sumergun Denizyildizii orası öyle tabii ama bebek gelip giyene kadar ki olan süreçteki koku aslında bahsettiğim kendi kokularından daha güzeli bulunur mu hiççç
Aysen3434 Sumergun minoris leke cikarici deterjan yuzey trmizleyici ve biberon oyuncak trmizleyicisini aldim. Yumusatici kullanmayacagim. Ztn paketin uzerinde de yumusaticiya gerek yoktur yaziyor.
Zeytin20 Aysen3434 benim makine de ilave durulama var istediğim kadar arttırabiliyorum. Öyle bi özellik yoksa makine bitince yeniden durulama çalıştırın.