Asafinnkardesii Salı günü için gün aldım ama böyle adet sancısı gibi sancım var karnım kasılıyor ve midem bulanıyor hasteneye gitmeye gerek var mıdır acaba
Selin12- Asafinnkardesii bana ilk dogumunda gün vermişlerdi yalnız bebek bur hafta erken gelmişti agriniz şiddetli ise bir doktora gidin nst ye bağlarlar en azından
bebissveannesi Asafinnkardesii şuan aynı sizin durumunuzdayım bende yazsam mı diye düşünürken postunuzu gördüm. Cuma’ya sezaryan günüm ama bugün regl sancım var midem bulanıyor bi değişiğim acaba doğum belirtisi mi tecrübeliler yazar inşallah 🙄
Mervecee Asafinnkardesii normalde 5inde günümdü sezeryan için ama ağrım var diye hastaneye 1inde gittim bebek kanala inmiş dedi yatış yaptı bi gece bekledim açılmam olur mu diye ama hiç olmadı nstde ağrım çıkmasına rağmen bende herşey normale döndü sonra 38+3 te dogum yaptım yani ağrın falan olablir
Selin12- Asafinnkardesii benim suyum gelmişti ve nst de sandım çıkmıştı oyuzdrn hemen almışlardı sezeryan a canım
Selin12- bebissveannesi genelde son ayda mide bulantısı doğum habercisi olabiliyor benim cok ağrım vardi ve en son suyum gelidi aldılar acil
Asafinnkardesii bebissveannesi Aynen valla bende öyleyim şuan benimde salı günü ama ara ara sancı giriyor midem bulanıyor bakalım inşallah yazarlar
Es_kaya51 bebissveannesi bende bir gün bir kalktım dedim günümü beklemeyecek galiba doguruyorum ağrılar bulantı akşamı zor ettim ama çok şükür günümü bekledi oğluşum bunlar normal doğum belirtileri düzenli olursa sancılar suyun gelirse gidersin canım doktora hayırlı dogumlar