1996-1995 Merhaba anne ve anne adayları. Bende herkes gibi burada bisürü doğum hikayesi okuyup acaba benim nasıl olacak diye heyecanla bekleyenlerdendim. Biraz uzun olacak ve tuhaf bi doğum hikayem var şimdiden hakkınızı helal edin. Ben 2 sene sonra olmuyor diye aşılama yaptırmaya karar vermişken çift çizgiyi tesadüf eseri görmüştüm. Tabi şaşkınlık mutluluk tuhaf duygular derken kalp atışını duyduk sonra bir kanama olduki sormayın 13 gün boyunca şakır şakır kesilmeyen bir kanama allahtan kızım sıkı sıkı tutundu da bu güne geldim tabi o günler asıl geçti Allah biliyor. Sonra herşey düzeldi cinsiyetini öğrendik ve bir kızımız olacaktı. Tabi sabırsız ve heyecanlı biz ufak ufak bişiler aldık hep. Vakit daraldıkça ne zaman ne zaman diyorduk. 36+3 te kontrol için hastaneye gittiğimde doktor ultrasonda sancı var açılmana bakalım dedi ve oda ne😱 2.5 cm açılma. Yatış yapılacaktı ve kontrol altına alınacaktım. Ağla ağla içim çıktı bişey olacak diye. 4 gün hastanede yattım her ihtimale karşı ciğer geliştirici vuruldu ve serumlar takıldı. Bir gelişme olmazsa çıkartırım demişti doktorum ve cumartesi günü 36+6 da hastaneden imza ile çıktım evime geldim. Herşey normal ilerlerken gece yarısı ufak bi ıslaklıkla uyandım saat başı kendimi kontrol ettim ve ufak ağrılar ve ıslaklık devam etmişti. Pazar sabahı eşimi uyandırıp durumu anlattım ve suyumun sızıyor olabileceğini hastaneye kontrol amaçlı gitmemiz gerektiğini söylerken sancıları başladı zaman tutuyordum ama düzensizdi. Çarşıya gidelim hem yürümüş oluruz hem kahvaltı yapalım sonrada hastaneye gideriz dedik. Karnımızı doyurduk ve hastaneye gittik ben durumu doktorlara anlattım ve yukarı kontrole çıkarıldım. Nst muayene derken açılma aynı fakat suyun sızıyor çıkaramam yatış verilecek suni sancıyla doğumun başlayacak dendi. Sonra tıp fakültesine gittiğim için bir Prof gelip muayene etti bende sancı tavan ama açılma olmuyor. Dediki çatın çok dar bebek sıkışır suyunda geliyor ne seni ne bebeği riske atamam hazırlasınlar sezeryana alacağız. 😱 Aman allahım ben hiç istemiyorum sezercik olmak ama bebeğim tehlikeye girecekmiş mecburum herşey kızım için. Ve ortalık ayağa kalktı eşim kapıda benden ha er alamıyor bağırıyordu Prof çıkıp eşimedurumu anlattı ve imza aldı apar topar girdim ameliyathane. Karnın tok genel olmaz spnal dediler. 😱 Bir şok daha. Mecbur kabul ettim başka çare yok. Hazırlandım ve saat 14.55 başladık dediler. Saat oldu 15.00 yani 5 dakika sonra kızımın sesini duydum o nasıl bi his o nasıl bi duygu allahım bir ses geliyor ve ben yıllarca aylarca bu anı bekledim. Tabi kızımla birlikte bende başladım ağlamaya. Sorular havada uçuşuyor iyimi sağlıklı mı bi yerinde bişey varmı nasıl durumu minyon demişlerdi çokmu zayıf neden sesi gitti görmek istiyorum kızımı gösterin bana. Ve evet 😇 işte kızım karşımda siyah saçları melek yüzü ve dünyaya açılmış gözleri. Hayatımda hiç yaşamadığım ve tarifi olmayan duygu. Artık bir anneyim ve o böcür böcür bakan şey benim kızım. Çocuk doktorları götürüp muayene ettiler ben işlemlerin bitmesini bekledim ve evet artık yoğunbakımda kızımla yanyana birbirimize bakarak anestezinin geçmesini bekledik. Servise çıkardılar ve emzir annesi diyerek kucağıma verdiler bir an için cennete düştüğümü sandım. Allahım güzel Rabbim bu günleri bana gösterdiği için şükrediyorum. Artık evimizdeyiz. 15 temmuz 15.00 da hayatım değişti. Şuan cennet kokusuyla yanımda uyuyor ve ben bakmaya bile doyamıyorum. Buda benim hikayem çok uzun oldu kusura bakmayın ne olur. Daha çok şey var ama vaktinizi almak istemem. 🤗 Rabbim güzel allahım canı gönülden isteyen herkeze nasip etsin böyle bir meleği. Sıkılmadan okuyanlara teşekkür ederim. Ben azıcık daha kızımı izleyeyim. 😇🤗
Aykimgebe 1996-1995 Rabbim sağlıkla büyütmeyi daha güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah 💞Darısı bizlere 🙏🏻
Yarenimm 1996-1995 goz un aydın cnm bi çırpıda okudum maaşallah size Benim de 6 kaybim var 6kurtaj gebeligim cok sukur Rabbim nasip eder insallah bu yavrumu kucağıma almami 6. Yilimiza bebisle gireriz ins darisi bana ve olm ayan tüm arkadaslara🤗❤❤
Saganak 1996-1995 karın tokken genel anestezi yapmıyorlar mı 😱 peki bu panik atak olup spinal yaptıramayacak arkadaşlar nolcak 😢
4283eslem 1996-1995 rabbim size bağışlasın insallah darısı bize 😍son aylar hiç geçmez oldu artik bende sabırsızlıkla bekliyorum kızımı kucağıma almayı
1996-1995 Yarenimm Rabbim yüzünüzü güldürsün sağ salim tek avazda kavuştursun sizi inşallah. Mutlu huzurlu yuvanız olsun hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah. 🙏 ❤️ 😍
Umudumm 1996-1995 olsun canım sağlıklı olsun da sıkıntı Yok Banada 2900 diyo doktor 38. Haftadayım benimki de minyon bide genelde daha az doğuyorlarmış ultrasondakine göre benimkide o civar olur heralde
1996-1995 Umudumm evet benim ultrasonda 2.780 gözüküyordu 2.400 doğdu. Ama az gözüküp fazla doğan arkadaşlarımda oldu. Ultrason yanıltabilir biraz. Ama sağlıklı çok şükür hiç birşeyi yok şükürler olsun emerek toparlar kilosunu yeterki sağlıklı olsun. 🙏
Oykuzey Maşallah ağlayarak okudum adeta ☺️ Benim de kızım olacak Allah kısmet ederse, son haftalarım artık... Çok duygulandım. Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla sıhhatle inşallah. 🙏🏼
1996-1995 Oykuzey çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Rabbim sağ salim kızınıza kavuştursun sizi. Tek nefeste kucaklayın inşallah. 😍 🙏
1996-1995 Saganak valla hiç bir fikrim yok. Bende genel istedim korkarım heyecan yaparım cesaretim yok dedim sonra karnın tok olmaz dediler. Bide spnal olduğu zaman bebek daha az etkileniyor dediler bana.
1996-1995 4283eslem amin inşallah. 🙏 Evet günler geçmiyor duruyor sanki saat sayıyordum daha yatmaya çok var yatsamda sabah olsa bir gün daha geçmiş olur diye. 😂