DILOS06 Kızlar ben özelde yaptıracaktım dogumu esimde simdi sehir hastanesinde mi yaptrsak diyo kafam iyice karıştı bn özelde yapmak istiyordum ilk dogumum olacak :/
Hahahh12 DILOS06 benimde ilk dogumum baska şehire gelin geldim . Ama ailem Ankara’da . Bende şehir hastanesinde Doğum yapmayı düşünüyorum . Arkaslarım hep orda yaptılar gayette memnun kalmışlar 😂
bursayildiz DILOS06 Yengemin kardeşi şehir hastanesinde yaptı doğumunu. Özelden farkı yok demişti. Odası tek kişilikti doğumu odasında yaptırmışlardı çok memnun kalmıştı.
DILOS06 arzubldk ya ben de özele gidiyodum ama kafam karıstı acaba ilgilenirler mi korkuyorum da dogumdan
arzubldk DILOS06 valla tövbe bir doğum için asla o kadar para vermem devlet hastanesi varken hele özelde doğumda köpek gibi davranıyorlar onlara para yedirmem şehir hastanesi özel gibi tek kişilik oda ilgi alaka mis
Bebek0000 DILOS06 sehir hastanesi gebe okulu egitimlerine katilabilirsiniz cok guzel egitimleri var cok ilgililer ama dogumu bilemiyorum dogum yapan arkadaslar yardimci olabilir bu konuda bizlere
DILOS06 bursayildiz ne zaman yaptı acaba dogumu internetten biraz arastrdm cok sikayet okudum kafam cok karıstı özelde de 5500 tl istiyorlar esim de sehir hastanesinde mi olsa dedi
balbocegim27 DILOS06 ben şehir hastanesinde yapacağım burda şehir hastanesinde doğum yapıp Ta memnun kalmayan görmedim bende özel de yapacaktım şahsen bi kaç çok iyi doktora denk g3ldim şehir hastanesinde 6.500 tl vermek saçma geldi
DILOS06 balbocegim27 bana da özelde 5500 tl fiyat verdiler sehir hastanesinin sikayetlerini okudum internetten kafam karıstı doktorunuz kim acaba
Senaa0 Bnde özele gidiyordum ama şehir hastanesnin iyi olduğunu söylemişlerdi o yzden özelden vazgeçtim şuan takibimi şehir hastanesinde yapıyorum umarım güzel olur sezeryan doğum az bı zamanım kaldı bakalım 🙈
DILOS06 Senaa0 b Nette sikayetleri okudum ondan kafam karıstı 5500 tl de fiyat verdiler özelden esim de sehir hastanesi mi olsa falan diyor bnm cok icime sinmedi bi souyum dedim doktor var mı tavsiye ettiginiz
Havvanure DILOS06 Bende şehir hastanesinde düşünüyorum gittiğim süre ve gözlemlediğim kadarıyla şuanlık memnunum 🌺
balbocegim27 DILOS06 sürekli aynı doktora randevu alamiyosun ama ben denk getirmeye çalışıyorum necati hançerliogullari fatma salih hele fatma hanım yavrum kızım diyerek konuşur hep bak burası bebeğinin kalbi atıyor diye gösterir
Beyzanur138 DILOS06 ben en başından beri şehir hastanesine gidiyorum az bişi kaldı doğumuma ama üst komşum orda doğum yaptı çok memnun bende takibinden memnunum 😊
DILOS06 arzubldk valla 5500 diyorlar esim bugün sehir hastanesi mi olsaki cok pahalı degil mi falan dedi ben de bi sormak istedim ilk dogumum korkuyorum