1987gokce hanifeaskr hamilelik hormonun yükseldikce vücudun tepki vermeye başlamış. Endişe etme daha çok başındasin.
1987gokce hanifeaskr normal canım. Kendini yorma yükseğe uzanma, ağır kaldırma, ev işi yapma, ayaklarını uzatip dinlen. Bebeğin şuanda tutunmaya çalışıyor.
hanifeaskr KemalFatosPolat bulantim yok denilcek kadar az suan. Ama ellerim ve ayaklarim yaniyor birde uyuyamiyorum
Zeynepus hanifeaskr kesinlikle daha neler olacak neler😏11 12 de mide bulantıları, onlar tam normale dönüyor mide yanmalari ah ah . Hele birde benim gibi ilk gebelikse 😏 Ama neyse ki anne olacagimi düşününce bir sabır geliyor 🤗
hanifeaskr Zeynepus hmmm. Korktum biraz ama bebegim icin raziyim hepsine. Evet ilk gebelik. 2.5 aylik evliyim :)
KemalFatosPolat hanifeaskr dikkat et yinede ben 33 oldum daha yeni başladı ayak yanması canım acaba sen yemene dikkat etmiyomusun çok tuzlu mu yiyosun gece yatmadan önce zeytinyağı ile iki damla limon sık sonra iyice ayaklarına elerine sür rahatlatır biraz yatarsın
hanifeaskr KemalFatosPolat evet biraz tuzlu yiyorum. Dun ogrendim bebisim olcagni sigarada icmedim dunden beri yani dikkat etmeye yeni basladim. Dediginiz denicem
hanifeaskr 1987gokce evet oyle yapmaya calisiyorum. 2 saatlik yolculuk zarar verirmi acaba. Tekirdag istanbul arasi.
1987gokce hanifeaskr çok uzak değil ama doktoruna bi danis yine Allah korusun ben olmaz deyip vebal almak istemem.