Pamukgirl Bende bugün veysel beye gittim açıkçası çok ilgi yok ama devlet sonuçta bir sürü insan var sırada ben ultrosondayken bi hasta daha giriyor içeri. Henüz karar veremedim ilk defa gittiğim için. 25. Tekrar gidicem doktor randavü bulamassan erken gel sıra al dedi olmadı o şekil yapıcam
BMA Filizseb bende gitmeyi düşünüyorum doğuma ama napicam bilmiyorum bi guzel diyen var bi pis diyen kime inanicaz şaşırdım ya bende 26 haftalığım artik doktorumu netlestirmem lazim
Pamukgirl BMA Benim yengem halkalıda doğum yaptı. Hastahaneye bayıldım ilgi harikaydı diyor hemde tekli odalar da var buda iyi bişey. Ben hayırlısıyla orayı düşünüyorum
Deletedmom308 Filizseb ben 32 deyim. Sizin daha zaman varmış. Büyük ihtimal yetişir size doğumhanenin açılışı
Filizseb Deletedmom308 evet ama devlet hastanesi olduğu için tereddütlerim var bilmiyorum ayrıca özel hastaneyede gidiyorum silivri medical parka😉
Deletedmom308 Filizseb aynen benim de öyle endişelerim var. Zaten bu gidişle ilk Doğumu yapan da ben olurum orada 😃bende her ihtimale karşı medilife a gidiyorum.
Aysemusab Nage34 muayene de esim de yanımda olmak istiyor kalp atışlarını duymak için buna müsade ediyor mu acaba
Zeynovep Nage34 ben 2 ay önce beylikdüzu devlet hastanesinde 4. dogumumu yaptım doğuma ebe girdi hiç memnun kalmadım uyuşturmadan diktiler biraz toparlandıktan sonra doktoru da ebeyi de şikayet edeceğim