Gudigudi TubaaTacinik esim hemsir. Surekli sonda takiyor birilerine. Ben de sezaryen olucam surekli sondayi sorup duruyorum. Uyusturulduktan sonra takiliyormus canim kil gibi bisey dedi hic acimicak dedi. Ama ben korkmiyim diye mi soyluyo bilemedim🤔
TubaaTacinik Gudigudi evet uyuşturduktan sonra diye biliyorum bende 🤔bakalım ne olursa olsun dayanacağız kaçacak halimiz yok ya o halde 🤣
Babyboymom Gudigudi ben sonda taktıklarını bile bilmiyordum ilk sezeryanımda sonradan öğrendim 😂😂😂düşün okdr hissetmemişim
pamuksekerinannesi TubaaTacinik Büyüdüğü için hareket etme alanı azalıyor cnm kendini sitrese sokma.. Ama için rahat etsin diye bi gözük istersen doktora
TubaaTacinik pamuksekerinannesi bende öyle düşünüyorum kuzum yarın sabah randevumuz var hayırlısı inş 😘
TubaaTacinik ZeHRAa hakkımızda hayırlısı herseye razıyız artık bi şekilde herşeyi yaşayacağız 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Gudigudi ZeHRAa oyle diyenleri de duydum canim burda. Onu doktora belirtmek gerekiyor galiba. Uyusturduktan sonra takin diye. Normalde cok basit bir islem olarak gordukleri icin bazilari uyusturmadan takiveriyo anladigim kadariyla😣
Damladuaa TubaaTacinik bebeğin büyüdü artık hareket edeceği yerde azaldığı için hareketlerinde yavaşladı doktorunun söylemesi lazım bunu sana 💕🐣🙏
Gudigudi TubaaTacinik doktora soyledim bir sikinti gorunmuyor bebeginde dedi😊 her bebek farklidir dedi belki gunduz uyuyup gece uyanik takiliyordur dedi canim senin doktorun ne soyledi
TubaaTacinik Gudigudi tel daha şimdi elime aldım cnm bizimkinin de maşallahı var büyüdüğü için öyle olmuş pazartesi Doğuma alacak kısmetse
Gudigudi TubaaTacinik ayy hadi hayirlisi. Haftaya cuma da ben dogurcam kismetse. Dogum gunume denk geliyor😄 Allah bekleyen herkese hayirli dogum nasip etsin.
Babyboymom TubaaTacinik cnm çok normal bende 38+3 deyim pzt doğumum var merak etme eskisi gibi hareket etmiyorlar çok uyuyorlar hiç hareket etmez ise endişe et tabiki ama bişi olmaz merak etme benimde artık çok az ediyor :)
TubaaTacinik pamuksekerinannesi gittim gittim cnm herşey normal bizim tosun 3.800 olmuş maşallahı var omdan kısıtlanmış hareketleri ama ödemim çok fazla ayaklarımda suan tuzlu ve buzlu suyun içinde bekletiyorum 😔