busraerva kızlar 31 haftalıkken bebeginiz kaç kiloydu benimki 1.700 du az gibi geldi üzüldüm açıkçası
Ceylanyusuf busraerva hiç üzülme gülüm bende sızın gibiydim kızımla çok zayıf dı kızım ve son ayda maşallah çok güzel kilo almaya başladı tabi bu balık yağı hap sayesinde kilo aldı kızım
bbestw busraerva bebeğiniz zayıf değil. Bizim 32+0 da 1800 dü doktorum gayet iyi dedi netten bakıp kıyaslamayın
Ceyduygu busraerva Benimde 31 haftalikken 1800dü canim sonra 33 haftalikken gittik 2300 olmustu son ay daha hizli kilo aliyorlar
ElifKarata busraerva canm benm de 30+0 da 1917 gramdı kızım ama hafta olarak ileri çıkıyor ultrasonda oyzden böyleymiş kılosu
busraerva Ceylanyusuf 1 ay öncesine kadar vitamin kullanıyordum doktorum birakabilirsin artik dedigi için bıraktım ama tekrar başlamayi düşünüyorum gerçekten etkisi oluyormuş
Umudumm Ceylanyusuf canım kaç haftalıksın ve kaç kilo acaba seninki benim kızım da zayıf 38. Haftadayım zaman da kalmadı 😕
busraerva bbestw açıkçası burdakilerle kıyaslanınca zayıf diye düşündüm tabi bundan sonrası önemli kilo yu asil bu haftalardan sonra alicaktir
busraerva Zls önce tabi tedavi oluyorsun direk aşılama değil ağrısı olmuyor kolay bi yöntem git gel ugrastiriyor o kadar
Glsr_AKDNZ 31 haftaligiz 1700 gr geldi kizim dr biraz az buldu sanirim karin cevresi 30-31 haftalik duruyo ama cok onemli bi gerilik degil dedi üzülüyorum az gibi kilosu diye. Ayrica sanki erken kucuk dogacak diye korkuyorum halbuki sukur risk falan yok erken dogum icin.. ama niye boyle vesvese yapiyorsam 😔
busraerva Glsr_AKDNZ uzuluyoruz ama önemli olan sağlığı kiloyu sonrada alıyorlar o yüzden sağlığı için dua etmek gerek aslinda