Gulsah616161 5 aylık kusma dan Sonra bende ağız kuruluğu kaldı. Sonra gebelik şekeri çıktı. Ağızım sürekli çamur gibi ve kuruyor. Su içsem de geçmiyor. Yardımcı olur musunuz kimlerde vardı.
Dilaraa1 Gulsah616161 ben suan 11. Haftadayım sürekli kuru canım ağzım da bogazim da mide kaynaması bogaza kadar geliyor belki o yüzden kurudu ama çok kötü bisey
Ouzc Gulsah616161 benim de öyle şu içiyorum bardağı bıraktığım anda bile kuruluk hissediyorum bazen. Doktor şekere bağladı sınırda çıktı biraz dikkat et falan dedi. Maden suyu biraz iyi geliyor ama o da sürekli içilmiyor
Gulsah616161 Gozzdde geçmiş olsun canım dikkat et yemene içmene.. Ben de var Maalesef 2 aydır diyet yapıyorum cok zor geciyor hiç bişey yiyemiyorum yasak tatlılar börekler ekmekler kızartmalar, tatlı içecekler hep yasak 🙄☹️🙄🙄🙄
Gozzdde Gulsah616161 Anneannemde seker oldugu icin ben zaten dikkat ediyordum cola fanta vs tatli pasta hic tuketmiyorum 2 aydir dondurma bile yemedim ama gene cok bakiyor nekdr dikkat ettiysemde cikti
Gulsah616161 Ouzc benim aclık normal cıktı 75 ml yüklemeden tokluk 1.saat 178 2.saat 157 lerde seyrediyordu o yüzden diyet yapıyorum 🙄
Gozzdde Gulsah616161 benim 50 gr yüklemeden 1. Saat 152 cikti aslinda cok yüksek değil sizinkide daha daha yüksekleri de var ama insan yinede cok korkuyor
Gulsah616161 Gozzdde acaba gebelik sonrası geçecek mi. Geçmez diye korkuyorum. Bazen şeker kalabiliyormuş.bir kaç kişi de duydum. Bu yüzden tedirginim🙄
Gozzdde Gulsah616161 bence kalmaz adı bile gebelik sekeri cunku iciniz rahat olsun. Zaten onemli olan gebelikteki bence acikcasi bebegmi dogurduktan snra her turlu insan kendine bak tedavisini olur ama gebelikte hersey kisitlaniyor üzüntü bile bebegi etkiliyor biliyorsunz