Ela532 şu platforma katıldığımda pamuk gibiydim. Postlarda gergin insanları görünce tuhaf gelirdi ama meğer insan burada okuduklarıyla çok gerilip sinirleniyormuş hak veriyorum artık herkese. Lafım size değil yanlış anlamayın. Ya Allah aşkına nasıl anlatmış olabilirler etrafınızda nasıl insanlar var hayret ediyorum doğrusu ya. Yemin ederim her seferinde hayret ediyorum. Milyarlarca kadın başardı bunu. Bu senin doğanda var ki hamile kaldın. İster sezaryen ister normal olsun her ikisi de az çok zorluk barındırıyor. Vücut sonuçta eline iğne batsa kendi çapında acısı var ama ne oluyor her şey geçiyor. Dünyanın en güzel sevgisine kavuşuyorsun sonunda. Üstte bir arkadaş yazmış silkelen ve kendine gel diye. Gerçekten sil her şeyi kafandan. Belki de hiç zorluk çekmeden evladına kavuşacaksın MİLYONLARCA KADIN GİBİ. Şu an yaşadığın strese değer mi güzel kardeşim hem bebeğin de hissediyor. Değmez inan. Boşver ya ayaklarını uzat ve hamileliğin keyfini sür. Eğer bunu aşamıyorsanız da yanlış anlamayın ama psikolojik destek alın çünkü öyle hıçkıra hıçkıra ağlayacak korkacak hiç bir şey yok. Şu platformda bebeği doğar doğmaz ameliyata alınacak anne adayları var. Ya da riskli bir sezaryen ameliyatı geçirecek olan anne adayları var. Bir sağlık sıkıntınız olmadığına dua edin. Yeterki sağlıkla ilerlesin süreciniz, lütfen kendinize kötülük etmeyin