Hlyyd_00 Arkadaşlar günüm geçiyo ve doktor yok 21. Haftadan sonra bakmam diyenler var. 23. Haftadayım.. Yozgat da yada Kırşehir de yaptıran var mı hangi hastane hangi doktor yardımcı olur musunuz?
Prensesiminyolculugu Hlyyd_00 canım korkma bende 24.haftamda yaptırdım yapıyorlar ama devlette nasıl oluyor bilmiyorum özelde yaptırdım ben
ozlem6610 Hlyyd_00 yozgatda yok canim kaldirmislar ayrintiliyi sivasda yabdirdim bende sen cok gecikmissin 1 haftan kalmis 23.haftadaym diyon
Hlyyd_00 Prensesiminyolculugu ne özel ne devlet doktor bulamıyorum. Kırşehir’de özel var mı onu da bilmiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum
Prensesiminyolculugu Hlyyd_00 evet seni cok iyi anlıyorum yeni bir post daha mı açsan belki görüp yazan olur
Prensesiminyolculugu Hlyyd_00 daha iyi olmuş bak sevindim Kayseri bir tık daha iyi gözün aydın canım ☺️
Mervantis Bende bulamadım memleketimde yaptırdım doktorum da zaten burayı hiç tavsiye etmedi her konuda.
elifdefnece bugraninannesii [](https://) ozlem6610 merhaba sivasta nerde yaptırdınız acaba detaylı ultrasonu?