Kapadokyali Kizlar ne olur yardımcı olun bana içim içimi yiyor ya ben 14 haftalık hamileyim 8 gündür genzim tıkalı ne yaptıysam açılmadı bu haftalarda olunda benm gibi olan var mı aceba genelde hamilelerde goruluyormus bu durum hamileleigin başında yada sonunda burnum acik ama genzim tıkalı sprey kullanıyorum test yaptirmadm cunku başka hiç bir şikayetim yok o yüzden gitmedim ve kaynanmla eşimle görünceye surekli temastaydik onlara hiç bir şekilde bulaşmadi doktorum serum verdi ama yok surekli mandalina limon şu süt tüketiyorum birisi içimi ferahlatacak bir yorun yapar inşallah çok zor Rabbım hepimizin yardımcısı olsun
Kapadokyali Aley1 denicem inşallah açılır 8 gündür çok kötüyüm gece uyuyamıyorum bile nerdeyse test de yaptırmak istemedm daha önce corona oldum tat koku kaybı vardi suan hersey var bende eklem ağrısı felan yok sadece genzim tıkalı burnumda açık
Kapadokyali Aley1 tuzlu suyu burnunuza nasıl alıyorsunuz herhangi bir şırınga yardımıyla mi yoksa normal bir şekilde mi
annelerdenbiri Sirkeyle gargara yap mide bulandırıyo ama çok çok iyi geliyo Bal, toz tarçın, çok az sirke sıcak su karıştır iç hemen rahatlatıyo Bikaç gün öncesine kadar ben de çok kötüydüm bunlarla atlattım Allah şifa versin inşallah
Kapadokyali AysenurAsel8046 acıyı seviyorum ama çocuk için zararlı değil mi ? 14 haftalık hamileyim suan
AysenurAsel8046 Kapadokyali ılk hamılelıgımde acı turşu yedım şu an da da yıyorum 23. Haftadayım 14. Haftalarda da yemıstım. Tabıkı cok aşırıya kacmıyorum canım. Bır zararını gormedım. 2 3 yemek kasıgı falan yıyebılırsın zararı olmaz dıye dusunuyorum ama tabıkı sen bılırsın canım cok gecmıs olsun.
AysenurAsel8046 Kapadokyali Bir ıkı ay önce grıp olmustum bende. Acı jelepıno bıber turşusu var yarım bardak falan ıcmıstım suyunu kendıme getirmişti baya bi. Tabı yıne sen bılırsın canım içmeye bılırsın. Şu an nasıl oldun merak etttım gectımı grıbın
Kapadokyali AysenurAsel8046 teşekkür ederim canm bir deneyeyim yine de tursum vat ama jelopone degil diğer uzun küçük tursulardan bugun denicm peki günde yarım bardak mi içmem gerekiyor hergun
AysenurAsel8046 Kapadokyali canım ınan bılmıyorum ben yarım bardak ıcmıstım sadece baya faydası olmustu. Baska turşu suyu da olur tabıkı 2 3 kaşık bı dene kendını. Zaten acıyı sevıyormussun.
Kapadokyali AysenurAsel8046 aynen canm deniyecem bugun umarm iyi gelir bana da artık kurtulmak istyrm gerçekten çok kötü bir durum yani normalde hamile olmasam bu kadar umursamam belki ama hamile olunca farklı aşı da olmadım henüz
AysenurAsel8046 Kapadokyali İNSALLAH faydası olur canım. Yınede gecmezse bır doktora git derım. Benım ıdrar yollarında enfeksıyon vardı mecbur ılacta kullanamamıstım parol serum takılmıstı. Zaten baska ılac serum vs yasak bılıyorsun. Cok kotu olursan ıhmal etme cok gecmıs olsun bende aşı olmadım daha dusunmuyorum da