Rabiaelif2017 Kızlar 13 haftalık hamileyim covid oldum dün öğrendim ve bütün belirtilerini yaşıyorum. Benim gibi covid olan varmı nasıl atlattiniz neler yaptınız bebekte herhangi bir sorun oldumu?
Tgckbr Rabiaelif2017 bende şimdi pozitif olduğumu öğrendim bir haftadır ishalim vardı bu yüzden geldim pozitif çıktı çok şükür suanlik iyiyim hastanede yatıyorum bebek için de iyi dediler umarım bir soeun olmaz😔 size de çok geçmiş olsun
Melikegngrmz Rabiaelif2017 Canımm bende test verdim sonuç bekliyorum evdekiler pozitif bende kaç gündür öksürük vardı koku neredeyse alamıyorum bazı şeylerin ama tat alabiliyorum 1.doz aşımı olmuştum hafifmi atlatiyorum diyorum kendi kendime
Oznurcakir Rabiaelif2017 bol su sabah bal ve zencefil karışımı ,bol meyve, çörek otu yağı ve yeşillik kesinlikle tüket
Rabiaelif2017 Tgckbr devlet hastanesinde mi yatyosunuz özel mi. Sizede çok çok geçmiş olsun ben baya kötü geçiriyorum tamamrn tat kaybida oldu yediklerimin tadı kötü geliyor yiyemiyorum hiç bsy sadece su. Bebek için endişeleniyorum çok 😔
Tgckbr Rabiaelif2017 devlette yatıyorum canım bende tek korkum bebeğime bişey olması inşallah sağ salim hayırlısıyla atlatırız 🤲😔
Rabiaelif2017 Melikegngrmz iyi bari hafif atlatyo olman iyi olmuş ben zaten bebek daha küçük olduğu için aşı olamadım o yüzden sanırım baya ağır geçiriyorum. Siz kaç haftalk hamilesiniz
Melikegngrmz Rabiaelif2017 12hafta yarın bitiyor canım bende 2.dozu bilerek olmadım bişey olur diye bebek açısından ama
Melikegngrmz Rabiaelif2017 Bol bol meyve falan güzel beslen yinede canım tat aliyormusun bilmiyorum ama almasanda yememezlik etme
Melikegngrmz Tgckbr Allah’ım onu korur inşallah bişey olmaz Allah izniyle canım geçmiş olsun hepimize
Rabiaelif2017 Tgckbr anladım canım acaba bende acile gitsem bakarlar mı diye sordum. Rabbim inşallah evlatlarımızı korusun insan kendinden çok onları düşünüyor
Rabiaelif2017 Melikegngrmz tat almıyorum ve değişik bir tat var ağzımda her yediğim şeyden aynı tadı alıyorum ve çok kötü midemi bulandırıyor yiyemiyorum hiç bisy 😔
Rabiaelif2017 Melikegngrmz yok ama iyi gelcekse hemen alırım ama birde sakıncası olmaz mı acaba hamilelikten dolayı?
Melikegngrmz Rabiaelif2017 Doktoruna sor canım öyle reçete etsin sana bulantım var dersen önerir prilam diye hamilelere özel bulantı ilacı zaten ben onu icmezsem o gün illaki kusuyorum ama o gerçekten kusturmuyor ve yemekte yiyebiliyorsun