aysefatma12 Merhaba kızlar ilişki tarifime göre 30 gün lül hamileyim ama betada vs oranlarda 5-6 doktorun adet tarıhıöe baktıgındada 6 yani anlayamadım yeni evliyim
marbling10 aysefatma12 ilişkiye göre ya da betaya göre hafta belirlenmez, son adet tarihiniz baz alınır. Uygulamaya girerken son adet tarihinizi yazın o size kaç Gün/hafta olduğunuzu söyler
aysefatma12 marbling10 aslında kafama takılan su son adet tarihimizden 1 hafta sonra evelendiğimiz için kafam çok karstı
marbling10 aysefatma12 önemli değil isterseniz ilişkiye girdiğiniz gün evlenin son adetiniz başında yumurta oluşmaya başladığı için gebelik o zamandan sayılır. Neticede bebek gelişen yumurta ile oluşuyor. Yani 2 haftalık yumurtanız varsa bebek de 2 haftalık oluyor
Lale29 Denizyildizii töbe töbe oda nasıl iş 😁😁 önceden mi planlandı bebiş acaba 😁😁 15 güne 1 ay biraz tuhaf geldi
Denizyildizii mor_menekse1 yoo iste adet tarihinden hesaplaniyor ya adetten 15 gün sonra evlenmişler. Adet tarihinden hesaplaninca 15 günlük evli ama 1 aylik hamile oluyor
Lale29 Denizyildizii gördüm gördüm 😁😁 ama sende bilemezsin önceden yaptıklarını mesela benim lise arkadaşım düğünden önce resmi nikahıyla çocuk yaptılar kadın hamileyken düğün oldu 😁😁