Sara_N Merhaba,doğumdan sonra kalan karınla ne ettiniz? Özellikle sezeryan için ,yamuna sırt destekli korse etkilimi sizce?
gamzosgamzos Sara_N 20 ay 14 gun once dogum yaptım duzenli beslenme ve leslie sporu ile hic gobegim kalmadı tabi simdi yine hamileyim inşaAllah yine hic kalmaz gobegim 🙈
MineLule Sara_N Henüz on günlük lohusayım olduğu gibi duruyor 😁 korseler gerçekten işe yarıyor mu yoksa para tuzağı mı?
Dilek58 gamzosgamzos ne güzel ikinci sezeryanımı oldum 1 buçk ay önce göbekten ziyade sarkmam oldu daha önce spor ve diyetle toplamıştm ikincide yine ihtiyacm var leslienin ksçıncısnı yaptın canım ve günde bir defamı yaptın açıklarsan sevinirim ☺️
gamzosgamzos Sara_N evet 3 ana 3 ara ogun beslendim hayatimdan kizartma hamur isi tatlı beyaz ekmek pirinc pilavı makarna islenmis et abur cubur sekerleme cikardım meyveyi gunluk iki porsiyonu gecmeyecek sekilde tukettim yemeklerimi az yag az tuz ve salacali yaptım gunluk 2 3 litre su ictim
gamzosgamzos Dilek58 önce 15 dakikalık ile başladım 1 hafta kadar sonra 30 dakika 1 hafta sonra 45 dakika gunluk firsatım olunca 2 kere yapıyordum ama 1 bucuk ay erken bir sure spor icin muhakkak doktoruna danış oyle başla canım 😊
Dilek58 gamzosgamzos aynn bnde uygulıcam canım çok teşekkür ederim 😌 şimdi başlamıcam tamamen iyileşmesi dikişlerin 6 ayı buluyrmuş