biranne3434 selam kızlar, Pandemi döneminde hastanede ne gibi önlemler alınıyor . ziyaretçi sistemi nasıl işliyor alınmaması taraftarıyım ama bilen varsa yazabilir mi
Aley01 biranne3434 özel ve devlet Hastanesi’nde almıyorlar diye biliyorum. O dediğin iki hastanede bana çok yakın nerede oturuyorsun canım 🙈
Nurayed biranne3434 Bende hamileliğimin başından beri bu hastaneye gidiyorum özel hastanelerin çoğu ziyaretçi alıyor diye duyuyorum biz doğum yapan 2 tanıdığımıza hastaneye ziyarete gittik. Bende bizim hastaneye henüz sormadım ama merak ediyorum tabi bir daha ki muayenede soracağım birde bazı hastaneler bebeğe hastane çıkışı anne için kişisel malzemeler vs veriyormuş onları da merak ediyorum acaba hastanr neleri veriyor yavaş yavaş hastane çantasını hazırlamak lazım 🙂
biranne3434 Aley01 Ben de almalarını istemiyorum bizim insanımız cok meraklı virüs filan aldırmıyor kimse. Gaziosmanpaşa 😁
biranne3434 Nurayed Medical park hiçbirşey vermiyor maalesef. Eğer ziyaretçi kabul ediyolarsa ben kendim için istemediğimi söyleyeceğim o zaman
biranne3434 DamlaAli Hastane ile görüştüm ben . ziyaretçi alındığını söyledi. ama bilgi verip istemediğinizi söylerseniz sizin odanıza almayız dediler