Muzeyyen09 Şu an 15+6 olduk. Bu kan sulandırıcı iğneyi kullanan var mı? Göbek sistikce iğneyi vurmak zor oluyor mu? Bacağımdan vurmayı denedim ama göbekten daha zor geldi ve çok can yaktı.
hilal20gcm Muzeyyen09 canım benim doktorum bacaktan vurmamamı kol ve göbekten vurmamı söyledi daha etkiliymiş 36. Haftamdayım hala göbekten vuruyorum çok nadir koldan vuruyorum
2melekannesi_ Muzeyyen09 23 haftalığız göbekten zorlanmıyorum henüz gittiği yere kadar göbekten devam etmeyi düşünüyorum
Mom51122 Muzeyyen09 koldan mosmor oluyor ve tişört giyemiyorum 15. Haftada karından vurmaya devam ediyorum. Uzun kollulara geçince koldan vurucam.
Pelin-1 Muzeyyen09 27+3um ikiz gebelik 7 ayliğim ama 8 gibi dusun hala gobekten yapiyorum bacak ve kol canimi cok yakiyor 😐
Tuqbaysf Bebek9898 kardesimin karisida gobekten vuruluyor suan 32. Haftasinda hic skinti olmuyor diyor
Tuqbaysf Bebek9898 yok hayir aksine karnini ben gergin sert zannediyorum parmagini batirinca yumusacik 😁 bakalim bizlerinki nasil olcak zormu kolaymi 🤷♀️🤷♀️
Avbmert38 Haftmdayim gobekten devam ediyorum. Musait bir ortamda degilsem koldan yapiyorum ama cok aciyor ve morariyor. Gittigi yere kadar gobek