alimerve Kızlar bebeğim aşırı derecede pişik oldu ilk doğduğu günden beri pişik olmasın diye her altını degismemde Sebamed pişik kremi sürdüm o acıyı hiç çekmesin diye ama pişik oldu malesef ve çok fazla napicam bilmiyorum Sebamed bepantol zeytinyağı herşeyi denedim ama yok nasıl geçer bu yavrum pisti yaaaa
Ayguns alimerve madecassol ve travokortu karıştırıp sürüyorum ben doktorum öyle söyledi hemen geçiriyor. Sadece madecassol da yetiyor ama çok ileri pişikse ikisini karıştırıyorum
Eda-5807 alimerve pamuk kullan ıslak mendıl kullanıyorsan yada bezını degıstır bazı bezlerde pışık yapıyor bebeğe
Gecegunesi alimerve oğlum için sürekli hindistan cevizi yağı kullandık , ve ıslak mendil kullanmadık bir bardak sıcak su bir yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı eritip e bebekteki pamuğa döküp üç günlük ıslak mendilini hazırlıyordum , bir defa bile pişik olmadı
Ceylan25 alimerve sudocrem kullanıyorum ben gerçekten çok iyi herşeyede faydalı kendim için yanıklara yaralara bile kullanıyorum
Aysen3434 Ceylan25 sudocremi iceriginden dolayi cok onermiyor doktorlar diye biliyorum. Bikac pediatrist in soru cevap postunda gordum isterseniz arastirin
denizvebulut alimerve böyle ileri derecede pisiklerde sorunun temeli mantar olabiliyormuş. Geçmeyecek gibi ise bir hekim görse iyi olur. Sudo krem kullandım ben bir kaç kez kızarıklığı hafif artınca da fito krem kullandım. Hemen geçirmişti.
Medilifegun alimerve aşırı bir pişik problemi hiç yaşamadım ama birniki defa kizardiginda sudocrem kullandım ama.turkiyedekilerden değil ingiltereden getirtiyorum
Seminn alimerve kantaron yağı da iyi geliyor diye biliyorum canım biz bübchen kullanıyoruz hiç Pişik olmadı şükür