Şimdi 12+2 olana kadar nasıl bulantılar yaşadım anlatamam gerçi ay her dakıka kusmam olmadı ama hep midem bulandı 13 haftama girdim sabahları sadece içim kalktı şu an 13+4 oldum sabahları tatlı tatlı boyle anlık bulantı gelıyor ve geçiyor tüm gün rahatım bi de 61 kilo ile başladm 3 haftalıkken ögrendim 56 dı 12+2 de doktor artık toparlanmam gerektıgını söyledi tost ye işde üç dilim ekmek ye artk kilo verme dedi bi daha ki geldiginde 57.3 olmuşum ay bi mutluyum ki ve bulantı ilaclarını taş çatlasın 2 kere kullandım ilaca kendimi baglamak istemedim toplamda 8 kere cıkardm 4 ü safraydı şimdi diceksiniz ne diyo bu kız ama sanırım balayı dönemi gerçek vallaha ben hiç inanmıyordum ama yavaştan yavaştan ınanmaya başladım evimden tiksinmiştim ya mutfaga maske takıp kolonya sıkıp girerdim banyo tuvalet hak getire ama geçiyormuş harbiden deyim yerindeyse ölü gibi yatardım yemek soylerdık yalandan iki ekmek le salata yerdım sonra gene kusmadan uyumaya çalış ama bitti sabredin bitiyor hemde çok güzel oluyor 😇😇😇😇😇😇