umudunannesiii Hatice044 Bende oldum canım bir aydır çekiyorum anca amca geçiyor Sıcaklardan ve pis kanı atamadgmzdan kurdeşen olmusm mutlaka cildiyeye gt ondan şifa gördüm ben Öyle çok kaşınıyor ki kendine engel olamiyosneve sonrw bütün vücudunu sariyeo kizarikliklar
Demojna Hatice044 kollar bacaklar dışında avuç içleri ayak tabanı vs de varsa acilen hastaneye gidip karaciğer enzimlerinize baktırın. Benim öyleydi gebelik kolestazı çıktı, bebeğimin erken doğum riski var
lentil Hatice044 bence hemen doktoruna hbr et. Bugn muayeneden geldim de doktor dedi bacağında kaşıntı fln başlarsa hemen bana hbr ver diye. Niye diye sormadım ama öyle dediğine göre önemli birşey olabilir
Demojna Hatice044 yok daha bugün 35 hafta oldum. 38e kadar devam edeceğiz kontrollere. Haftalık gidiyorum artık dr.a karaciğer enzimlerine (ast ve alt) bakıyor her hafta
lentil Hatice044 neymiş peki doktor ne dedi? Doktora neden olur diye sormadığım için aklımda kaldı da
Hatice044 Hatice044 bana da verdi son ay olduğu için kullanabilirsin dedi ama ben yine de fazla kullanmıyorum
Hatice044 lentil benden kan idrar testi aldılar sonuçlar temiz cıktı son aylarda oluyor dedi doktor krem verdi ama sen bi test yaptırmaya git