39+6 da C.tesi günü karın sertliği ve hareket azalmasından kontrole gittim. Kontrolde bebeğimin suyunun yok denecek kadar az olduğunu plasenta yaşlanmam başlamış. Doktor bakti baktı dedi seni hemen doguma almamız lazım yatışini yapalım. Beni bi ağlama tuttu. Hem heyecanlıyım hem şaşkın hem daha bugüne dogum olacak diye gitmediğim için hazır değilim psikolojik olarak. Birden bire duyunca insan gerçekten bi tuhaf oluyo. Sonra yatısimi yaptılar. Dogumhanede 2 doktor 5 ebe vardı. Bu arada devlet hastanesinde dogum yaptım. Dogumhaneye geçince tekrardan orada da ultrasonla tekrardan doktor muayene etti çatal muayenede 2 cm aciklik olduğunu ve sancimin çıktığını söyledi. Hemen alttan fitil başlattılar. 2 saat bekledim acıktığım 4 cnm olmuş. Suni sanci için serum takıldı iste o zaman başladı sancılı zamanlar. Suni sanci ile dogum yapacak anneleri korkutmak istemem ama çok zor bi ağrı ve dk dk gelen sancılar. . Saat 6 da akşama doğru başlandı gece saat 10.30 artık dayanılmaz bi hal aldı. Ne nefes alabiliyorum ne yatabiliyorum Allahim hepinize buradaki herkese hayırlısıyla bebeğini almayı nasip etsin çok zordu. Bu benim ikinci dogumum ve ilk gebwligimde kendi sancilqrimla dogum yaptim Suni sancidan daha kolaydı. Suni sanci bambaşkaymis onu anlamış oldum. Neyse saat 10.45 artık acıktığım 10 cm dendi ve çatala alındım. 6 7 ikinmayla minik kuzumu kucağıma aldım. Ve yaşadığım bütün acılarım son buldu. Bu arada dikisi olan annelere bi tavsiyem. Sakın batıyor kullanmayı ihmal etmeyin benim gibi enfeksiyon bulaştırmayın. Bana doktor yazmamıştı 3 gün kullanmadım şuan ilk gün ki rahatligim yok otururken baya rahatsız ediyo. Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.