GamzeAkuToklu blacklove o kadar iyiydim ki 10 haftalık olduk sanıyodum haftaya randevum vardı meğer 8haftalıkken kalp atışı durmuş dün 2gün önce belirti verdi ne ağrı ne sancı sadece hafif lekeyle..Allahım kimseye yaşatmasın
Yarenada GamzeAkuToklu benim de olmustu canim .adet oldum gibi hisetttim hemen baktım Kahve rengi akıntı ama cok gelmişti sıkıntı yapma bisey olmuyor iltihap temizleniyor demişti doktor bende12 .hatamdaydim basıma geldiginde
GamzeAkuToklu Yarenada keşke benimde öyle olsaydı canım ama malesef kalbi durmuş bebeğimin melek oldu şimdi😞
Ftmnr-ftmnr GamzeAkuToklu O haftalardayken bende de olmuştu kahverengi akıntı ama çok şükür birşey olmadı. Seninki de yerleşme kanaması olabilir , ama bi uzmana gözük aklında birşey kalmasın
GamzeAkuToklu Ftmnr-ftmnr keşke öylr olsaydı canım öyle umut ettim hep ama malesef artık anne değilim😞 Sağlıkla alın kucağınıza🙏🏻
NesSmAri GamzeAkuToklu canımmm başın sağolsun dediğin gibi melek olmuş rabbim sabır versin inan söyleyecek kelime bulamıyorum çok üzüldüm