GamzeAkuToklu Arkadaşlar 11haftanın içindeyim ilk kez az öncd farkettim iç çamaşırmda kahvemi desem siyahmı bi akıntı leke gibi anlam veremedim açıkcası panikledim ne ağrım ne başka hiç bişey yaşamadım neden olur böyle bişey yaşayan varmı???
Deletedmom0067 GamzeAkuToklu hemen acile gitmelisin dusuk tehliken olabilir bende yasadim gecenin bi yarisi lekelenme ve acile gittim igne yapiyorlar ilac yaziyorlar doktor yoktur bu saatte sabah ta ilk isin kadin doguma gitmek
Momandboy GamzeAkuToklu yerlesme kanaması olabilir canim. Benimde o haftalarda geliyordu. Endiselenme gecici bi kanama muhtemelen kahverengi geldigine göre. Ama yinede doktorunla bi görüs istersen.
Ozdemiryksl GamzeAkuToklu kahverengi lekelenmeler olabiliyor diye biliyorum. 5 kaftalıkken ani kan boşalması yaşadım. Hiç panik yapma. Tabiki doktoruna da git ama. Progestan verebilir. Zaten 11. Haftadasın canım riskli dönemin çoğunu atlatmışsın. İstirahat verebilir. Ama kırmızı kan acil durumdur. Hemen gidilmeli diye biliyorum.
GamzeAkuToklu Deletedmom0067 azmıydı seninde yani anlayamadmda tam olarak kanama gibi değil kahve gibide değil az gelsede kötü bi durummu ya😞
Deletedmom0067 GamzeAkuToklu evet kahverengiydi muhtemelen coktandir olmus o kanama daha yeni gecmis camasirina yada kurumustur gormemissindir yasadim biliyorum kac haftta yattim dusuk riskim var diye
Yarenada GamzeAkuToklu benim de olmustu canim .adet oldum gibi hisetttim hemen baktım Kahve rengi akıntı ama cok gelmişti sıkıntı yapma bisey olmuyor iltihap temizleniyor demişti doktor bende12 .hatamdaydim basıma geldiginde
Momandboy Deletedmom0067 benim hatta 13. Haftada kanamam baslamisti. Yerlesme kanamasi cogu kadinda olabiliyor dedi doktor. Progestanla igneyle felan gecirdik cok sukur. Olabiliyormus yani.
Ozdemiryksl GamzeAkuToklu kanamam geçtikten 4 gün sonra kahverengi leke geldi. Hemen acile gittim. Fakat doktor dediki takipli doktoruna gitmek istersen anlarım. Zaten tek tedavi yönteminin progestan olduğunu söyledi. Onu da kullanıyordum zaten. Kısacası muayene olmadan döndüm. Vurguşadığı tek şey yine kan boşalması(kırmızı renkli). Ertesi sabah kendi doktoruma gittim. Bunlar olacak dedi.
GamzeAkuToklu CANSUGMR 1kere oldu fazla değildi ama bebeğimin kalbi durmuş artık Anne değilim Allahım siziniikilere sağlıklı ömür versin
ArzuHmdLh GamzeAkuToklu şuan okuyunca içim gitti ne diyeceğimi bilemedim çok geçmiş olsn Rabbim sağlık versin yine olur sakın üzülme ve şöyle düşün zaten sağlıklı olsa kaybetmezdim vardır herşeyde bir hayır şuan bende senin durumundayım 11 Haftam bitiyor kanamalarım lekelenmeye döndü hakkımızda hayırlısı ne diim
Ozdemiryksl GamzeAkuToklu geçmiş olsun:(( rabbim bir daha göstermesin. İnşallah en hayırlı zamanda tekrar bebişine kavuşursun canım
Sarella GamzeAkuToklu Hayırlısı buymuş demek çok üzüldüm rabbim sana hayırlı saglıklı evlat nasip etsin en hayırlı zamanda üzülme allah yardımcın olsun
blacklove GamzeAkuToklu benimde kahverengi kanamaların cok canim rabbim yardimcimiz olsun hayırlısı buymuş demek ki 😔
GamzeAkuToklu ArzuHmdLh amin canım Allahım böylesini hayırlı görmüş napiyim Allah bize sağlık versin hepsi olur Allahım sanada şifa güç versin🙏🏻🙏🏻🙏🏻