Haripari Squat,yürüyüş , adaçayı vs hiç bi şey kar etmiyor . Deneyip fayda gördüğünüz yöntemler var mı ne zamana doğacak 😂
Nur2308 Haripari dogmuyorlar vallahi inat cıktılar hurma iliski 6 kat merdiven uzun yürüş yok anam yok fayda 🤷♀️🤦🏻♀️
Merkun Haripari benim oğlum 41. Haftda doğdu😂 ben herşeyi denedim ilişki yasağın yoksa ilişki tavsiyem birde küvetin varsa sıcak su doldurup günde bir kaç kez sıcak suya otur ama fazla değil 5 dakikalığına her defasında
Haripari Merkun denedim yine olmuyor. 39+3 deyim 1 cm açılma var bebeğin başına değiyorum dedi ama başka da bi şey yok . Salı günü 40+0 oluyor o güne kadar gelmezse suniyle başlatmayı deneyecekmiş 😆
Nur2308 Haripari 40 olduk ama 0 belirti sadece normal agrılarım var dogum belirtisi yok hergun hastane gidioZ acaba dogum belirtisi mi die 🤦🏻♀️
Haripari Nur2308 yıpratıcı olmaya başlıyo bi süre sonra etraftan da sürekli doğuramadın mı diyenler sanki tuş var da biz basmıyoruz 🤷🏻♀️
Nur2308 Haripari O kadar yorgunum ki bide hamile son haftasi dogum yakın enerjisi çok olur Ben hergün kendimi daha yorgun hisediom valla