Momylinda Kızlar tatlım için şeftalifen sos yaptm baya fazla kaldı tadı çok iyi değil sizce napayım buzluga mı atayım nasl değerlenir
bebegimizibekliyoruz1 Momylinda Kıvamı falan olmadıysa nişastayla koyultabilirsin dersen kullanırım sonra at buzluğa direk ya da reçel yapabilirsiniz
Momylinda bebegimizibekliyoruz1 10 kaşık nişasta ekledim nişasta içinde pütürlü oluyır ne karılaşıyor nede o pütür gidiyor
bebegimizibekliyoruz1 Momylinda nişastayı suyla küçük bi kasede açıp oyle sosa döküp kaynatmanız lazım öyle yapmadınız mı
A_S_K Mavi34 Hiç bir fark etmiyor. Normal kek oluyor. Çıkarım buzu erisin yiyin afiyetle. Mikrodalga varsa hatta döndürün tazecik yeni pişmiş kek. Dilimlerseniz daha kolay olur hatta.☺️
HollyMolly Biraz daha su ve şeker ekleyip blendirdan geçirin isterseniz. dolgulu kurabiye yaparsınız. Yanda iyice sulandırıp şeftali suyu yapabilirsiniz
Mavi34 A_S_K var mikrodalgamda ayy deneyeyim bakayım pratik hazırda olması güzel olur yaiyki söyledin teşekkürler
Veraay60 Momylinda bardağın içine tatlı kaşığıyla koyun üzerine maden suyu dökün varsa buz için sıcaklarda ferah ferah 💜😄 ben öyle yapıyorum misss