AdenEva ecemcee 5 haftayı geçmişti öğrendiğimde. Göğüs ağrısı karın ağrısı aynı regl olacak gibi hissediyordum ha bugün ha yarın olurum derken bir baktım hamileymişim
Zeynep9120 ecemcee 2 haftalık falandı benm heralde daha yeniydi habire test yapardım oldumu kaldımmı diye bigun silik cizgiyi gorunce dayanamadan kan verdm değerim 18 ckmştı şimdi 30 haftalıgız cok sukur 🙏🏻🥰
marbling10 Kafam doktor değil siz yanlış hesaplıyorsunuz bence. Son adet tarihinize göre hftnız belirlenir ve 2. Haftada döllenme olur 3. Haftda beta hcg 100 bile olmaz henüz. Ve beta hcg 1000-1500 olmadan kese görülmez
Damli Nazmila1978 planlıydı erken gebelik testi yaparak öğrendim karnımda seyrime ve kasık ağrılarım vardı ilk gebeliğimde erken belirti olarak bunksr olmustu
DILOS06 Nazmila1978 şüphelendim test yaptım çıktı doktor kan degerlerime göre 1 bucuk iki haftalık cok cok yeni demisti :)
yigitegenin_annesi Zero0 innaki 10güne yakın sürdü (3 4damlay dı) adetim bitti 1hafta geçti yerlrşme kanamsı görüdm doktorra giitm enfeksyondur dedi kan twsti bile istmedi benden bende bilmiyorudm imkansız sanıyrodum adetım geçikince anladım
Fasulyeninannesi1 Ohoo aninda. Zaten herifcazimin o boku yediginin farkindaydim tetikte bekledim. Baktim idrarimda koku var, reglime 3 gun kala erken gebelik testi ve şakkk. Havada kapmisim spermi resmen 🤦♀️