Aniakbulut SedanurAydnAta merhabalar 28 yasindayim tatli ile asla aram yoktur. 38 haftalik gebelikte 10kg aldm ve 10uda kesinlikle tatlidan 😈 gece uykumdan uyanip nutella muz yiyorum🤣 surekli muzlu pasta yada baklava cnm istiyo 😂
SedanurAydnAta Aniakbulut merhaba 🌸 Demekki bebeklerimiz istiyor 😅 Ne kadar çok değişiyoruz her yönden 🙈
Aysegulmesut Ekşi kızmış tatlı erkek alakası yok tamamen batıl 34. cü haftamızdayız kızımla resmen tatlı krizine giriyoruz yeri geliyor mevsimine göre biz hamileler herşeyi görünce canımız istiyor ve bıkana kadar yediğimiz için doğal olarak tiksindiriyoruz kendimizi☺️🤗
Seyma18 SedanurAydnAta 12. ve 14. haftada erkeğe benzetiyorlardi cnm 😊 16. haftadan sonra da doktor detayliya gel dedi ondan bekledik 😊 ya ilk başlarda kanamalar yaşadım önce sağlıklı olsun da cinsiyetini sonra ogrensemde olur diye bekledik artık 😊
Meltem_goksenin Elifismaill benim de kızım olcak ama sırf tatlı yedim ve hala yiyorum ekşilerden de tiksiniyorum 😊 17+4 üz ..yani bu tatlı ekşi meselesinin tezini çürüteyim