CaglaBe Merhaba bende 2 doz sinovac oldum hamileyken, şimdide delta varyantından dolayı doktorum 3. yede biontech ol dedi. Biontech de 33. Haftamda çıkıyor. Şuan 28 haftalığım napıcagımı şaşırdım
Iby CaglaBe bende cok soruyorum ama doktorlar bu kadar sık aşı olmakla ilgili yorum yapmıyor banada en son ikinci doz sinovac mayis sonunda oldum ben su an 33+5 haftalik hamileyim
Minikpapatya Benim doktorum 3.dozu da sinovac önerdi ama delta varyantından dolayı ben biontech olmayı düşünüyorum ama karar veremiyorum doğumuma çok az kaldı 37. Haftadayım büyük ihtimalle doğum sonrasına bırakıcam
Iby Minikpapatya bende sinovac olmak istemiyorum 3.doz olarak. Peki hala koruyuculugu azalsa da devam ediyor mu acaba bu konuda doktorunuz birşey soyledimi
Minikpapatya Iby 3. Doz sinıvac ta koruyuculugu arttırıyor dedi fakat ben tanıdığım alanında uzman bir doktora daha sordum enfeksiyon hastalıkları uzmanı o biontech önerdi
candanx kızlar ben oldum 3. sinovac ı. 15-20 gün önce. şuan 33+5 im. hepsini hamleyken oldum. dr um 3. yüde sinovac ol demişti
candanx ama acaip korkuyorum kovitten. hadi hafif atlatsak bile o şekilde doğum yaparsam hem bebeğin sağlığından endişe ediyorum hem ayrı kalmak istemiyorum Allah hepimizi korusun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😔
Iby Benimde bugün doktorum 3. Doz hemen biontech ol dedi bende 34+2 haftadayım. Riske atma hiç bebeğinde 5-6 ay korunur dedi